La 56a Marxa Infantil aposta per mantenir el format de la caminada anterior


  • Comparteix:

La 56a Marxa Infantil i Juvenil, que se celebrarà el 6 d'abril, repetirà el recorregut i el format de l'any passat, amb l'única excepció del canvi de sentit del trajecte. Així, no hi haurà pausa per dinar i comptarà novament amb xips electrònics per validar els temps dels participants i controlar la seva posició. Les inscripcions comencen l'1 de març i s'allarguen fins al 28 del mateix mes. L'endemà de la caminada, Cugat.cat oferirà un vídeo amb les millors imatges.

Enguany hi haurà dos recorreguts, un de 10,5 quilòmetres per a la Marxa Infantil i un altre de 12 per a la Juvenil. La Marxa Infantil està oberta a tots els nois i noies entre sis i 12 anys, mentre que a la Juvenil poden participar joves entre 12 i 15 anys. L'anada serà per Torre Cendrera i la tornada per Torre Negra al contrari que l'any passat, ja que, segons el coordinador de la proposta, Silvano Bendinelli, Torre Negra ofereix espais més amplis per acollir els marxaires quan descansin.

Bendinelli ha afegit que el resum de la marxa en imatges mostrarà el desenvolupament de la jornada i que la proposta no és una competició, sinó una festa i que s'ha de mantenir així.

Silvano Bendinelli

Representa un esperit resumit en 25 minuts del que és la marxa, el ritme que ha de tenir i com s'ho passen els nens. No és una competició, és una festa i s'ha de mantenir com fins ara.


El límit de participants és de 2.500, tal com han acordat amb el Consorci del Parc de Collserola per motius de seguretat. En acabar la marxa, es durà a terme un sorteig de dues tauletes al Parc de Ramon Barnils.

El preu de la inscripció, que es pot fer entre l'1 i el 28 de març, és de 12,50 euros per als no socis i de 10 euros per als socis del CMSC. D'aquesta quantitat, un euro es destinarà al Taller Jeroni de Moragas, que tirarà endavant una aplicació per a mòbils.

La roda de premsa d'aquest dimarts també ha donat a conèixer els guanyadors del concurs de dibuixos. Amb relació al dibuix de la samarreta, el premi ha anat a parar a l'alumna de l'escola Joan Maragall Liz Rorravan. D'altra banda, la guanyadora del concurs de cartells ha estat l'alumna de l'escola Santa Isabel Júlia Rubio. En el concurs d'aquest any han participat més de 1.400 dibuixos, xifra que supera l'any passat.

En cas de mal temps, la Marxa Infantil se celebraria el dissabte següent, és a dir, el 12 d'abril. Cugat.cat oferirà un vídeo-resum de la jornada el dia després de la marxa i posteriorment es podrà adquirir a La Botiga de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.