Endavant Sant Cugat i el seminari Taifa organitzen un curs per entendre l'actualitat


  • Comparteix:

Endavant Sant Cugat portarà el seminari Taifa a Sant Cugat

Endavant Sant Cugat portarà el seminari Taifa a Sant Cugat

El seminari d'economia crítica Taifa abordarà els orígens de la crisi i les possibles alternatives a través del curs 'Per entendre l'actualitat'. Organitzada per Endavant Sant Cugat, la proposta tindrà cinc sessions que s'impartiran els divendres a la Casa de Cultura a partir del 4 d'abril.

L'agrupació política i social Endavant Sant Cugat ha arribat a un acord amb el seminari Taifa per portar a la ciutat un curs sobre les causes de la situació actual de crisi. Amb aquesta proposta, l'associació vol analitzar el perquè de les crisis periòdiques que pateix el capitalisme, tal com ha explicat la membre d'Endavant Júlia Soler.

Júlia Soler

Convoquem aquest curs per entendre les causes de les crisis periòdiques de l'economia capitalista i explorar possibles alternatives.


El seminari Taifa està format per un grup d'economistes crítics amb les teories clàssiques i neoliberals. Les classes començaran el 4 d'abril amb una sessió sobre la història de la crisi. L'11 d'abril arribarà el torn dels canvis en el sistema productiu, mentre que una setmana més tard l'eix central serà la crisi del deute. El 9 de maig la sessió tractarà les polítiques de gestió de crisi i el curs posarà el punt final el 16 de maig amb un debat al voltant de les alternatives al model econòmic actual.

Totes les sessions aniran a càrrec del mateix economista del seminari, tot i que encara no està confirmat qui serà. Les classes seran de set a nou del vespre i tindran una part teòrica i una altra de debat. El curs té un preu de 10 euros i està obert a tota la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.