Mira-sol celebrarà el FesCamp, un festival que combina art i sostenibilitat


Temes relacionats

Mira-sol, fem ambient!, un projecte que vol crear xarxa al districte ( 7/gen/14)


  • Comparteix:

Detall del cartell de la cita / Foto: Premsa Sant Cugat

Detall del cartell de la cita / Foto: Premsa Sant Cugat

Mira-sol es convertirà en fòrum de reflexió al voltant de l'art, el medi ambient i la ciutadania amb motiu del FesCamp que tindrà lloc el 24 de maig. Es tracta d'un festival que impulsa el col·lectiu Mira-sol, fem ambient! que vol fomentar la sostenibilitat i la participació a través de diverses activitats que se celebraran a l'entorn del Casal del districte.

FesCamp vol reactivar els valors del mediambient a través de la difusió de conceptes relacionats amb la sostenibilitat a partir de la reflexió i la discussió sobre el context ambiental actual. L'activitat començarà al matí amb tres tallers que giraran al voltant de temàtiques com l'hort ecològic i el jardí mediterrani, l'elaboració de mobiliari amb palets reciclats i la transformació de roba.

Després d'un dinar popular ecològic, començarà el bloc dedicat a l'art amb l'Espai Projectes. En aquesta secció, es presentaran set accions artístiques que tindran una temàtica vinculada al festival i comptaran amb la participació d'artistes i entitats del barri.

La coordinadora del projecte, Marina Casals, ha explicat que FesCamp aposta per l'art perquè és una forma de comunicació. D'aquesta manera, l'Espai Projectes vol reflectir problemàtiques sobre el medi ambient i la sostenibilitat a través de mostres d'art.

Marina Casals

L'art és un vehicle de comunicació. Volem que a través de les obres s'expliquin problemàtiques sobre el medi ambient.


Els projectes artístics es podran presentar fins al 15 de març i s'escolliran a través d'un concurs públic. La convocatòria s'adreça a creadors individuals o col·lectius que tracten els seus projectes amb temàtiques com l'art, l'arquitectura, la sociologia i l'antropologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.