Els Mobile Learning Awards premien l'institut Joaquima Pla i Farreras


  • Comparteix:

Imatge de la delegació santcugatenca rebent el guardó / Foto: Gencat

Imatge de la delegació santcugatenca rebent el guardó / Foto: Gencat

Un grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'institut Joaquima Pla i Farreras ha guanyat aquest dijous el segon premi en la categoria de microrelats de la 2a edició del Mobile Learning Awards. El certamen, que premia experiències innovadores d'ús educatiu a partir dels dispositius mòbils, ha reconegut el projecte santcugatenc per explicar en una peça audiovisual com influiran les noves tecnologies en l'educació física.

Els alumnes de secundària Marc Alsina, Daniel Cruañes, Víctor Rodríguez, Eduard Costa i Marc Fornt han obtingut el segon premi en la categoria de microrelats. A través d'un vídeo gravat amb telèfons mòbils que dura tres minuts, els alumnes han explorat les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies en l'àmbit de l'esport i l'educació. La peça narra com aquests dispositius poden ajudar els docents a fer el seguiment d'uns alumnes que corren una mitja marató, com ha explicat a Cugat.cat la professora responsable del projecte, Gemma Torrejón.

Gemma Torrejón

El repte era fer una mitja marató i ensenyar com el professor pot seguir el desenvolupament de la cursa a distància.


Torrejón s'ha mostrat molt satisfeta amb el guardó i ha destacat l'aposta per les noves tecnologies que duu a terme l'institut des de fa anys. Com a premi, cada alumne ha obtingut una tauleta electrònica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.