El Mercat Torreblanca organitza una festa cervesera per celebrar el Carnaval


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la iniciativa / Foto: Carnaval Cerveser

Fragment del cartell de la iniciativa / Foto: Carnaval Cerveser

El Mercat Torreblanca celebrarà el Carnaval amb una festa cervesera que inclourà tastos gastronòmics i una mostra d'elaboració d'aquesta beguda. L'acte tindrà lloc aquest dissabte amb la presència d'una vintena de companyies cerveseres.

El Carnaval cerveser començarà a les sis de la tarda amb l'obertura de parades. Més tard, Family Beer farà una demostració del procés d'elaboració de les cerveses. També hi haurà un concurs de disfresses, un sorteig de lots gastronòmics i una mostra de les cerveses catalanes artesanes.

Un dels fundadors de l'Associació Cervesa Artesana & Co, organitzadora de l'esdeveniment, Jordi Podadera, ha destacat la idoneïtat del Mercat de Torreblanca com a emplaçament.

Jordi Podadera

Havíem fet altres edicions a El Siglo i a la plaça del Rei, però aquesta vegada és un tàndem directe amb el Mercat de Torreblanca, que és una bona fórmula.


De fet, la intenció de l'associació, coordinada per Guim Jané i Jordi Podadera, és donar continuïtat a aquesta proposta a àmbit local, així com crear noves activitats.

La festa tindrà la presència d'empreses com Catalan Brewery, Cervesa Birrola, Gruit Cervesa, Reptilian i Hort del Barret, entre d'altres, a més de les santcugatenques Traginer i La Maltista.

En paral·lel, els paradistes del mercat oferiran un assortiment de tapes, entre les quals hi haurà bunyols, mini-hamburgueses, botifarres i formatges diversos. A més, el DJ Ricki Undersounds oferirà música per amenitzar la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.