L'Esbart, l'Escola de Música i les Xandrines actuaran als Premis Sant Cugat


Temes relacionats

Els Premis Ciutat de Sant Cugat ja tenen una llista de 24 candidats ( 4/feb/14)


  • Comparteix:

L'Esbart, l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels i les Xandrines amenitzaran la Gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat, que tindrà lloc el dilluns 24 de març al Teatre-Auditori. Les invitacions per assistir a l'acte es podran sol·licitar a partir d'aquest dimarts a l'Oficina de Turisme i les urnes per a les votacions es tancaran el 9 de març.

Ja es coneixen els primers detalls de la Gala del Premis Ciutat de Sant Cugat que se celebrarà d'aquí a un mes. Serà una celebració que repeteix presentadors amb els periodistes santcugatencs Josep Maria Vallès i Marta Cailà. A banda, també s'ha explicat qui i com amenitzarà la vetllada. Seran els alumnes de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels, l'Esbart i el grup de teatre Les Xandrines, un cartell que, segons la regidora de Promoció de la Ciutat, Joana Barbany, vol posar de manifest el potencial de les entitats locals.

Joana Barbany

Comptem amb artistes i grups locals per a la gala. Amb això volem demostrar el potencial creatiu i cultural que tenim.


Els alumnes de l'escola de música seran els responsables de rebre els assistents amb una benvinguda a la plaça i petites actuacions repartides pel vestíbul i el Cafè Auditori. El seu director, Carles Miró, ha explicat que han preparat temes amb un aire de bar i cabaret.

Les Xandrines oferiran un tast del seu espectacle 'Dona Sapiens', un encàrrec que el grup rep amb il·lusió com ha explicat la seva membre Mayte Calvo. El muntatge el completa l'Esbart, que ha preparat un espectacle per a l'ocasió, segons el membre de l'entitat, Joan Carles Busquets.

Entitats

Donarem un to de caberet a la música que oferirem. / Ens fa molta il·lusió poder presentar un tast del nostre muntatge. / Aprofitem l'ocasió per fer una col·laboració amb la Factoria Mascaró.


El segell santcugatenc també hi serà a la presentació i conducció de la gala amb el director del setmanari 'Diari de Sant Cugat', Josep Maria Vallès, i la periodista de Rac1 Marta Cailà.

Josep Maria Vallès

Animem els santcugatencs que vinguin al teatre. És el millor lloc per fer la gala i amb aquests components serà un gran espectacle.


La celebració serà el dilluns 24 de març a dos quarts de vuit del vespre a l'equipament cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.