Marc Dinarés presenta la seva renúncia com a gerent del CMSC


  • Comparteix:

Nova seu del CMSC / Foto: CMSC

Nova seu del CMSC / Foto: CMSC

El gerent del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Marc Dinarés, ha presentat aquest dilluns la seva renúncia al càrrec per motius personals. Ho ha fet davant la junta directiva del club, que ara iniciarà un procés de selecció.

El president del Club Muntanyec Sant Cugat, Francesc Cruces, ha concretat a Cugat.cat que Dinarés feia dies que li havia comunicat la seva decisió, que arriba després de vuit anys al capdavant de la gerència del club.

Cruces ha explicat que, tot i que han intentat que Dinarés canviés d'idea, finalment ha formalitzat la seva renúncia, motivada per raons personals.

Francesc Cruces

M'ho havia presentat feia alguns dies i aquest dilluns ho ha presentat oficialment a la junta directiva. Tothom ha mostrat el seu agraïment per aquests vuit anys. És per raons personals.


Per Cruces, Dinarés ha fet 'una feina molt important'. Ara, el club iniciarà un procés de selecció per al càrrec, per al qual l'entitat vol redirigir el perfil, fins ara marcadament econòmic.

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat també ha avançat que la renúncia de Dinarés no serà a la pràctica immediata, ja que encara es mantindrà en el càrrec alguns mesos per fer una transició ordenada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.