El Jeroni de Moragas donarà un cop de mà als usuaris del SOM amb discapacitat


  • Comparteix:

Monteagudo i Conesa, d'esquerra a dreta, en el moment de la signatura

Monteagudo i Conesa, d'esquerra a dreta, en el moment de la signatura

El Taller Jeroni de Moragas ajudarà a trobar feina a les persones amb discapacitats psíquiques o malaties mentals que busquen un lloc de treball a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM). Així queda establert al conveni signat entre l'entitat i l'Ajuntament que s'ha formalitzat aquest dimecres.

L'acord entre les dues parts estableix que les persones amb discapacitats psíquiques o malalties mentals podran rebre els serveis de formació, pràctiques i acompanyament que ofereix el taller per millorar les seves opcions de trobar feina.

La gerent del taller, Cristina Monteagudo, ha posat de relleu l'impacte d'aquest acord per a la seva entitat. Segons Monteagudo, és una porta oberta que els permet continuar treballant per l'accés d'aquest col·lectiu al món laboral.

Crisitina Monteagudo

Poder tenir un conveni com aquest és per a nosaltres una porta oberta de gran importància. Esperem que això duri i puguem obrir noves portes al mercat.


Aquesta línia directa entre l'entitat i el SOM fa que els objectius del Taller Jeroni de Moragas esdevinguin objectius de ciutat, com ha dit l'alcaldessa, Mercè Conesa, a la roda de premsa de presentació de l'acord.

Mercè Conesa

L'objectiu de Jeroni de Moragas ha de ser un objectiu compartit per tota la ciutat.


El conveni estarà en vigència aquest 2014 i suposa una aportació econòmica de l'Ajuntament de 22.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.