Un incendi al bar Catalunya causa tres ferits lleus


  • Comparteix:

La plaça de Lluís Millet ha quedat tallada al trànsit durant una hora i mitja

La plaça de Lluís Millet ha quedat tallada al trànsit durant una hora i mitja

Un incendi al bar Catalunya de la plaça de Lluís Millet ha causat tres ferits lleus per inhalació de fum, dos policies locals i una noia menor d'edat. El foc, que s'ha originat cap a dos quarts de tres de la tarda d'aquest dijous, ha començat a la zona dels despatxos però ha estat extingit al cap de poca estona. En l'operació, hi han intervingut tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies, a més de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

El foc s'ha originat a la part posterior del local, a la zona dels despatxos. Els propietaris han fet servir un extintor i han rebut l'ajuda dels empleats de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) que es trobaven en aquells moments a l'estació i dels responsables del Nostrum, un comerç situat també a la plaça dels fets.

L'incendi s'ha extingit una mica abans de les tres de la tarda tot i que hi ha hagut tres ferits lleus per inhalació de fum, dos policies locals i una menor. Els afectats han estat traslladats a un centre hospitalari. Els responsables de l'establiment han reobert el local a la tarda. La plaça de Lluís Millet ha quedat tallada al trànsit i la circulació s'ha reobert a partir de les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.