Amics de la Unesco promou tres conferències, un cinefòrum i una calçotada


  • Comparteix:

La primera de les conferències està dedicada al llenguatge de la música

La primera de les conferències està dedicada al llenguatge de la música

La 3a edició del cicle de conferències 'Què ens cal saber', organitzat pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, arrenca aquest dimecres a les set de la tarda amb la conferència 'El llenguatge de la música'. La xerrada anirà a càrrec del professor d'Història de la Música Jaume Torres i tindrà lloc al Casal de TorreBlanca.

Aquesta conferència aprofundirà en l'aspecte comunicatiu de la música i l'enriquiment que produeix a les persones. En la mateixa línia, el llicenciat en arquitectura per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) Jordi Garret oferirà dimecres 12 de març també a les set de la tarda la conferència 'El llenguatge de l'arquitectura'. En la xerrada, es mostrarà com aquesta professió habilita espais perquè les persones puguin relacionar-se i viure en societat.

L'última conferència, que té lloc el 20 de març a dos quarts de vuit del vespre, es titula 'Costos i beneficis de la Independència de Catalunya' i aprofundirà en els problemes i virtuts del procés d'independència que està vivint el país. La xerrada anirà a càrrec de la degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB), Elisenda Paluzie, i la professora d'Hisenda Pública del mateix centre, Marta Espasa.

Aquests tres actes es faran al Casal de TorreBlanca.

A més, l'últim dimecres del mes, l'entitat oferirà una calçotada tradicional i la projecció del documental 'Rafea i el sol'. El film, que es projectarà a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), mostra la importància de l'educació en societats on teòricament la dona 'ha de servir el seu marit'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.