La Guitza proposa xerrades, calçotades i reivindicació durant el març


  • Comparteix:

Fragment del cartell per al Dia Internacional de la Dona / Foto: laguitza.cat

Fragment del cartell per al Dia Internacional de la Dona / Foto: laguitza.cat

El Casal Popular La Guitza organitza aquest divendres a les vuit del vespre a la Casa de Cultura la xerrada 'Bases per construir una societat justa i lliure de masclisme. Models a tenir en compte'. Aquest col·loqui té la presència de la doctora en economia i professora de Teoria Sociològica de la UAB Maria Jesús Izquierdo.

La portaveu de La Guitza, Mireia Ferrés, ha explicat que el casal promou aquesta xerrada perquè la gent pugui adonar-se de la necessitat de canviar la societat masclista en què vivim per una de més justa.

Mireia Ferrés

Sempre parlem de feminisme però a vegades ens oblidem de per què el defensem. Ho fem per construir una societat lliure de masclisme, que ara està molt viu.


Aquest dissabte, pel Dia Internacional de la Dona, el casal participa a la manifestació que té lloc a la plaça Universitat de Barcelona a dos quarts de set del vespre. Diumenge, a partir de la una del migdia, La Guitza, Arran Sant Cugat, Endavant i la CUP organitzen una calçotada popular a la plaça Pep Ventura, que anirà acompanyada d'un concert d'Albert Solà i Sergi Estella.

Per dijous de la setmana vinent, La Guitza, com ha explicat Ferrés, ha organitzat un taller per donar eines per detectar i prevenir la violència masclista en entorns pròxims.

Mireia Ferrés

Serà un taller molt interessant a càrrec dels companys Justa Revolta. Servirà per detectar i prevenir la violència masclista en els nostres entorns més propers.


Amb la col·laboració d'Arran Comarcal, La Guitza participarà en una 'Kafeta' en favor dels treballadors en vaga de Panrico. El casal organitza aquesta iniciativa, que consistirà en donar tots els diners recollits al bar de l'entitat durant el divendres de la setmana vinent i entregar-los als treballadors d'aquesta empresa catalana. L'endemà, La Guitza organitzarà una cata de cerveses artesanals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.