L'expresident de La Unió Pere Marín estripa el carnet de soci


Temes relacionats

Mantenir la cohesió de les vuit seccions, objectiu del nou president de La Unió ( 5/mar/14)

Una comissió mixta obre el camí del futur consorci públic-privat per salvar La Unió (29/gen/14)

La Unió, salvada: el ple aprova la futura creació del consorci públic-privat (17/des/13)

El consorci públic-privat entre La Unió i l'Ajuntament s'engegarà després de l'estiu (11/des/13)

Els socis de La Unió, a favor del consorci amb l'Ajuntament per salvar l'entitat (30/nov/13)

L'Ajuntament i La Unió pacten crear un consorci públic-privat per salvar l'entitat (22/nov/13)


  • Comparteix:

Marín, en una imatge d'arxiu

Marín, en una imatge d'arxiu

L'expresident de La Unió Pere Marín ha deixat de ser soci de l'entitat 'decebut i desencantat' pel tracte rebut per l'entitat i l'Ajuntament durant el procés de salvació econòmica de la institució. Marín reprova que les dues parts no l'hagin tingut en compte en la creació del consorci públic-privat i el retard dels últims anys en el pagament dels diners que va abonar per rescatar l'entitat, que xifra en 136.000 euros.

Tenia el número 23. Després de 53 anys com a soci, Pere Marín s'ha donat de baixa de La Unió 'decebut i desencantat' per la poca consideració, diu, que ha tingut la seva figura en el procés de salvació econòmica de l'entitat. Marín, que va ser president entre el 1976 i 1979 i entre el 2010 i el 2013, diu que va fer una aportació econòmica de 136.000 euros per ajudar La Unió, tot i que les xifres que aporta l'entitat parlen de 114.000.

En una entrevista a Cugat.cat, Marín ha subratllat que ha lluitat per l'entitat, malgrat els pals a les rodes que va viure per treure La Unió de l'atzucac en què es trobava.

Pere Marín

Vaig aguantar més temps de president per les negociacions amb l'Ajuntament. Hi ha hagut molts intrusos en aquest assumpte. L'Ajuntament em va dir l'any passat que ja cobraria.


En els darrers temps, Marín també ha alçat la veu per la demora del retorn dels diners que va dipositar. De fet, Marín ha criticat en reiterades ocasions que l'entitat i Ajuntament veiessin prioritari pagar el deute a l'altre creditor, Olivallés Inversions, de 91.000 euros. Aquest creditor particular, tenia a favor una sentència ferma d'embargament de La Unió en cas que no s'abonés l'import.

El conveni signat entre el consistori i La Unió estipula que Pere Marín rebrà aquest mes una part dels diners que va aportar. La resta li seran retornats el març de 2015.

L'exsoci de La Unió ha subratllat la creació del consorci públic-privat entre La Unió i l'Ajuntament com 'l'única opció possible per salvar l'entitat'. D'altra banda, ha carregat contra la nova presidència en funcions de l'entitat per no 'inspirar-li confiança'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.