Xerrades, recitals i narracions tornen al programa de les biblioteques locals


  • Comparteix:

Les narracions infantils, tornen al programa

Les narracions infantils, tornen al programa

El programa d'activitats de les biblioteques municipals arrenca aquest dilluns amb les mostres 'La Vitrina: Llegir Vinyetes' del Grup Artefakte i 'Refugis, cabanes...' del Taller Triangle, a la Gabriel Ferrater. Xerrades i recitals completen l'oferta, que també arriba a la Biblioteca de Mira-sol.

A més, la Biblioteca Marta Pessarrodona acollirà aquest dimecres l'activitat 'El col·leccionista de contes,' a càrrec de Sherezade.

Aquest divendres serà el torn de l'escriptora Alice Munro, que es convertirà en el tema central d'una xerrada a càrrec de Dolors Udina. La conferència tindrà lloc a la Biblioteca Central de Gabriel Ferrater.

El mateix espai acull aquest dissabte l''Hora del conte' amb 'El meu arbre' que durà a terme el grup Fes-t'ho com vulguis. Les activitats continuen dimarts de la setmana vinent a aquesta biblioteca amb la sessió 'Parlem de... Julio César'.

La programació del març posa punt finaI el 20 i el 22 d'aquest mes, a la Biblioteca Marta Pessarrodona, on tindrà lloc el recital poètic 'La vida cara a cara' amb Fèlix Pons i Jordi Busquets i l''Hora del conte' en anglès 'Cowboys and Indians'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.