L'Escola d'Art i Disseny consciencia els seus alumnes sobre la igualtat de gènere


Temes relacionats

La coeducació centrarà les activitats del Dia Internacional de la Dona (27/feb/14)

Un estudiant de l'Escola d'Art guanya el concurs de cartells del Dia de la Dona (14/feb/14)


  • Comparteix:

Els guardonats durant l'acte

Els guardonats durant l'acte

L'art és un dels elements que poden conscienciar els joves sobre la importància d'una actitud respectuosa envers les dones. Aquest és el missatge que s'ha escoltat durant la inauguració de l'exposició i el lliurament de premis del concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona, una activitat que ha tingut lloc aquest divendres a la seu de l'Escola d'Art i Disseny.

L'Escola d'Art i Disseny, ubicada a la Casa Mònaco, ha organitzat un any més un concurs de cartells entre els seus alumnes de cara a la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Enguany, el certamen s'ha obert a altres centres educatius del Vallès i en total s'han rebut 41 propostes.

L'obra guanyadora ha estat la de David Quesada, que s'endú un premi de 1.000 euros. Es tracta d'una peça formada per diverses pedres i dues figures de 'playmobil'. Quesada ha explicat que el fet d'haver guanyat el concurs implica una evolució com a creador.

David Quesada

Significa una evolució com a dissenyador i comunicador. En aquest centre s'ha donat sempre molta importància als símbols.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que l'objectiu d'aquest projecte és convidar els joves a reflexionar sobre la igualtat de gènere, en aquest cas a través de l'art.

Susanna Pellicer

La idea és que el jovent pensi en la igualtat de la dona. Els joves són el present i el futur.


Hugo Reyes i Marta Roca s'han endut el segon i el tercer premi, respectivament. El primer ha aconseguit 250 euros en material de disseny i dibuix, mentre que la segona ha estat premiada amb la matrícula a un curs de l'Escola d'Art i Disseny. L'acte s'ha completat amb una xerrada-concert de la cantant Lídia Pujol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.