El sopar solidari de l'AECC es torna a fixar en la investigació contra el càncer


Temes relacionats

Marta Martí (AECC): 'D'aquí 20 o 30 anys podrem dir que el càncer va ser un malson' (29/nov/13)


  • Comparteix:

El sopar solidari s'ha celebrat un any més al l'Hotel Qgat

El sopar solidari s'ha celebrat un any més al l'Hotel Qgat

La secció local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) destinarà els diners recaptats en el seu sopar solidari anual a projectes d'investigació de la malaltia i a les activitats de l'entitat. La cita ha aplegat aquest dissabte unes 300 persones a l'Hotel Qgat, entre elles el conseller de Salut, Boi Ruiz.

La delegació local de l'associació s'ha felicitat un any més per la bona resposta de la iniciativa, que ha arribat a la seva 27a edició. La presidenta local de l'AECC, Marta Martí, ha recordat que els fons recaptats es destinaran a la investigació de la malaltia i a les activitats que s'impulsen des de la secció santcugatenca.

Marta Martí

L'objectiu final és recaptar per a la investigació, la prevenció i totes les activitats que es fan durant l'any. Volem arribar al moment en què es pugui eradicar el càncer.


L'acte ha comptat, entre d'altres, amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, que ha destacat la importància de la contribució de l'entitat, sobretot en la recerca i en l'acompanyament als malalts.

Boi Ruiz

Té una doble contribució: recapta recursos econòmics per a la lluita contra el càncer i destina persones a ajudar els altres. És una característica de totes les associacions del país.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat que l'AECC és un exemple del teixit social que arriba allà on les administracions no poden.

Susanna Pellicer

Aquestes associacions són importants perquè arriben allà on l'administració no pot arribar. La ciutat respon, tal com passa en aquest sopar.


El sopar benèfic ha tingut una àmplia representació de l'àmbit institucional, polític, social i econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.