Des d'avui i fins el 2 d'abril es poden formalitzar les inscripcions per Internet a la Marxa de Regularitat


  • Comparteix:

Es preveu la participació de 1.800 nens i nenes.

Es preveu la participació de 1.800 nens i nenes.

El Club Muntanyenc obre avui el període d'incripcions per internet de la 46ena Marxa Infantil de Regularitat, mentre que les incripcions presencials es podran fer a partir del dia 22 de març. La cursa, que incorpora novetats en el circuit, se celebrarà el 18 d'abril amb una previsió d'assistència de nou-centes parelles.

Nens i nenes de 6 a 14 anys que vulguin participar en la marxa poden ja apuntar-s'hi des d'avui a través d'Internet, però si volen fer-ho personalment hauran d'esperar al dia 22 de març. Enguany el Club Muntanyenc Sant Cugat ha dissenyat un recorregut en direcció a l'Ermita de la Salut i no cap a Can Coll, com s'ha fet en les anteriors edicions.

Una altra novetat és que les dues categories, grans i petits, faran el mateix recorregut de 15 quilòmetres. El circuit, que es realitza en 4 hores, permetrà als participants gaudir de nous espais com Can Llobet i la Serra de Can Julià. Ho explica el responsable de la marxa, Joan Carles Alayo:

Pere Aranda

Anem a parar a un lloc on no hem estat mai


L'organització preveu una assistència de 1.800 persones i unes 4.000 al dinar a l'Ermita de la Salut. El Club també s'ha felicitat pel fet que el concurs de dibuixos del cartell i la samarreta ha comptat amb l'interès de 595 nens. Juan Carlos Villabona, de 7 anys, ha estat el dissenyador de la samarreta, mentre que Anna Casalé, de 12 anys, és la responsable del cartell.

A banda de les novetats, la propera edició de la marxa té un significat especial pels organitzadors, ja que serà l'última vegada que la cursa surti des de la seu actual del Club Muntanyenc. Joan Carles Alayo:

Joan Carles Alayo

Amb el seixantè aniversari del CLUB per davant, aquesta última sortida serà molt important


Tal i com ha passat altres anys, en cas que faci mal temps, els organitzadors de la marxa ajornaran la cursa una setmana, per al 25 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.