Francesc Cruces: 'El CMSC no pateix cap crisi institucional'


Temes relacionats

Manel Soler: 'El CMSC necessita un president que es mulli' (11/mar/14)

Soler dimiteix de la vicepresidència del CMSC i demana renovar la presidència (10/mar/14)


  • Comparteix:

Francesc Cruces

Francesc Cruces

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Francesc Cruces, nega que l'entitat pateixi cap crisi institucional, tot i les renúncies del vicepresident segon Manel Soler i del gerent Marc Dinarés. Cruces i l'actual junta directiva continuaran al capdavant de l'entitat fins a finals de mandat, el febrer de 2016. Aquest dijous els socis estan convocats a una assemblea a les vuit del vespre.

Segons Cruces, Manel Soler ha decidit finalment dimitir de vicepresident segon del club per incompatibilitat amb la presidència. Tot i això, Cruces assegura que no hi ha cap problema personal amb Soler, més enllà d''algunes discrepàncies' puntuals. En aquest sentit, el president del CMSC ha negat que l'entitat passi per cap crisi institucional i ha explicat que la renúncia dels últims càrrecs de l'equip directiu ha estat una 'coincidència' però que en cap cas està relacionada.

Francesc Cruces

D'acord amb el que estava previst Manel Soler ha presentat la seva dimissió. No tenim un problema personal, només hem tingut algunes discrepàncies. Al club no hi ha cap crisi institucional.


Francesc Cruces ha afegit que ara per ara continuarà al càrrec de president, tot i la petició oberta que ha fet Manel Soler perquè es retiri del càrrec. Segons Cruces, Soler ha estat l'únic de la junta directiva que ha fet la petició i per tant se sent avalat per la resta de representants per continuar al capdavant de l'entitat fins a finals de mandat, que és al febrer del 2016.

Francesc Cruces

La junta directiva té 11 membres i exclusivament ell té aquesta opinió. Ahir vam decidir que farem una petita restructuració amb la incorporació de dues persones més. Per tant no dimitiré perquè ningú més no ho ha plantejat.


Durant la reunió d'aquest dilluns de la junta directiva, també s'ha decidit fer alguns canvis a causa de la marxa de Marc Dinarés i Manel Soler. Jaume Pujol serà el nou gerent i deixa la vocalia que passarà a mans d'una altra persona, encara per determinar, per incompatibilitat de càrrecs. A part, s'incorporarà la figura d'un vocal més a la junta.

En paral·lel, a la reunió s'ha posat també sobre la taula la possibilitat d'obrir activitats del CMSC als no-socis per trobar altres maneres de sumar-se a tallers i altres actes de la institució sense que hagi de significar fer-se soci obligatòriament. Segons Cruces, aquest aspecte es tractarà més extensament amb les seccions del club a la junta directiva de maig.

Aquest dijous els socis del CMSC estan citats a una assemblea, que començarà a les vuit del vespre, on es presentarà la liquidació de comptes del 2013 i la revisió del pressupost del 2014. Cruces, que no ha volgut explicar res d'aquest punt fins no presentar-lo als socis, ha avançat, però, que es detallarà, entre altres coses, l'impacte econòmic que ha comportat la marxa de la secció de gimnàstica rítmica, que englobava 200 sòcies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.