Manel Soler: 'El CMSC necessita un president que es mulli'


Temes relacionats

Francesc Cruces: 'El CMSC no pateix cap crisi institucional' (11/mar/14)

Soler dimiteix de la vicepresidència del CMSC i demana renovar la presidència (10/mar/14)


  • Comparteix:

Manel Soler

Manel Soler

El vicepresident segon del CMSC, Manel Soler, aposta perquè l'entitat s'obri a noves generacions per a la nova etapa que ara començarà amb la nova seu. Soler, que ha presentat aquest dilluns la seva dimissió, creu que el club necessita un president 'que es mulli'. En declaracions a Cugat.cat, ha descartat optar a la presidència en les properes eleccions perquè, assegura, seria un 'despropòsit' per l'edat que té.

Després de presentar davant la junta directiva la seva dimissió, Manel Soler ha explicat a Cugat.cat que ha deixat el càrrec perquè considera que ja ha fet la feina que se li va encarregar i que ara que ja s'inaugura la nova seu no pot continuar treballant directament amb l'actual president per 'incompatibilitat de caràcters'.

Manel Soler aposta perquè el CMSC tingui un president 'que es mulli' i considera que Francesc Cruces 'ha deixat moltes llacunes on no ha fet de president'.

Manel Soler

S'ha de donar entrada a noves generacions. Considero que ha d'haver-hi un president que estigui les hores que faci falta, però sobretot que es mulli. El senyor Cruces ha deixat moltes llacunes i no ha fet de president.


Segons Soler, no se sent sol davant aquesta petició i, tot i que la reunió de la junta directiva d'aquest dilluns hagi avalat Francesc Cruces al capdavant de l'entitat pel que queda de mandat, la seva opinió, assegura, està estesa entre la massa social del club.

Soler ha explicat que continuarà com a soci i col·laborant amb l'entitat amb el que faci falta, tot i descartar optar a president en les properes eleccions, d'aquí a dos anys. Segons Soler, qui estigui al capdavant del CMSC ha de tenir dedicació exclusiva al club i per tant 'la vida econòmicament resolta'.

Manel Soler

Col·laboraré amb el que faci falta però tinc 75 anys i per tant crec que seria un despropòsit presentar-me a president. Crec que el president ha de ser una persona que li pugui dedicar temps i tenir la vida econòmicament resolta.


La dimissió de Soler es farà efectiva el 30 d'abril, quatre dies després de la inauguració de la nova seu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.