Tret de sortida al període de preinscripció escolar amb 13.112 places


Temes relacionats

Tret de sortida al període de preinscripció escolar amb 13.294 places (11/mar/13)

Baulenas: 'En dos anys haurem d'augmentar les places de secundària' (11/mar/13)

Ensenyament veu necessari el trasllat definitu de l'institut Leonardo da Vinci ( 7/set/12)


  • Comparteix:

Alumnes de l'escola Pins del Vallès / Foto: Localpres

Alumnes de l'escola Pins del Vallès / Foto: Localpres

Sant Cugat tindrà 13.112 places d'ensenyament públic i concertat per al curs 2014-2015, un 1'36% menys que el curs anterior. Aquest dimarts han començat les preinscripcions a infantil, primària i secundària, i les famílies amb infants que hagin de començar P3, primer de primària i primer d'ESO tenen fins al 21 de març per triar el centre on volen que els seus fills estudiïn. La resta d'alumnes només haurà de confirmar el centre on ja estan matriculats.

A Sant Cugat, les escoles públiques i concertades oferiraran un total de 990 places de P3 per al curs 2014-2015, 44 menys que el curs actual. En total, són 21 grups per cursar aquest nivell a l'escola pública amb 524 places, i 20 grups per a la concertada amb 466 places.

En total a les escoles públiques d'infantil i primària, que va des de P3 fins a 6è, hi podrà haver 4.850 alumnes escolaritzats. Pel que fa a la concertada, el nombre serà de 4.462 alumnes, 90 menys que el curs anterior.

En estudis de primer d'ESO, hi haurà el mateix nombre de places que enguany, 1.070, distribuïdes en 16 grups als instituts públics i 19 als centres concertats.

D'altra banda, Sant Cugat comptarà amb 3.800 places entre la pública i la concertada en educació secundària obligatòria, que va des de 1r d'ESO fins a 4t.

El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas, ha explicat a Cugat.cat que la variació de places respecte el curs passat és 'mínima' perquè la població estudiantil de Sant Cugat està sent 'molt estable'.

Lluís Baulenas

Realment la variació és mínima. Sant Cugat s'ha mostrat molt estable en els últims dos anys i així continua i per tant sortim més o menys amb els mateixos grups.


Totes les escoles de Sant Cugat continuaran amb dues línies, menys La Floresta que seguirà amb una sola línia.

El calendari de preinscripció, que ha començat aquest dimarts, s'allargarà fins el divendres 21 de març. La publicació de la llista d'admesos es donarà a conèixer a cada centre educatiu a partir del 15 de maig. Les famílies tindran temps per fer les matrícules entre el 10 i el 13 de juny. Si no es fa efectiva durant aquests dies, es perdran els drets adquirits i per tant es quedaran sense la plaça sol·licitada.

A Sant Cugat hi ha un total d'11 centres públics on s'imparteix educació infantil i primària, set de concertats, i quatre instituts públics on es poden cursar estudis d'educació secundària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.