Queixes veïnals pel soroll i l'incivisme al bar La Bohèmia les nits de cap de setmana


Temes relacionats

La Bohemia assegura que l'incivisme no el protagonitzen el seus clients (21/set/12)

Els veïns demanen solucions a les molèsties dels clients de La Bohemia (21/set/12)


  • Comparteix:

Exterior de la Bohèmia, a l'avinguda Catalunya

Exterior de la Bohèmia, a l'avinguda Catalunya

L'Associació de Veïns del Centre-Estació demana solucions als problemes de soroll i incivisme que es generen a l'entorn del bar musical La Bohèmia, a l'avinguda de Catalunya, tots els divendres i dissabtes. Ho han fet saber aquest dimarts al Consell de Barri Centre-Oest, on han lamentat que l'equip de govern no hagi pres solucions tot i que té constància de les queixes dels veïns des de fa cinc anys. El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha admès que hi ha un problema a la zona i assegura que estan treballant per solucionar-lo.

El sotspresident de l'Associació de Veïns del Centre-Estació, Marc Aureli Villoro, considera que la Policia Local ja no pot fer res més del que ja ha fet i és per això que els veïns consideren que el que falta és 'voluntat política'. En aquest sentit, ha criticat que fa cinc anys que aquesta problemàtica està sobre la taula i que fins i tot l'alcaldessa, Mercè Conesa, n'està al cas.

Marc Aureli Villoro

És qüestió política que això se solucioni. No demanem el tancament del Bohèmia però si vostè o l'alcaldessa visquessin allà això ja no passaria. Hi ha veïns que fa cinc anys que no dormen.


El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha admès que hi ha un problema a l'entorn d'aquest local i és per això que assegura que 'no el voldria amagar'. Amb tot, creu que s'ha de continuar documentant per part de la Policia Local perquè s'ha de solucionar de manera 'objectiva' perquè 'la queixa o la molèstia és difícil de medir'.

Joan Puigdomènech

Quan hi ha queixa d'un veïnat que és força constant i mira de ser documentada, és que allà hi ha un problema. No voldria amagar que hi ha un problema, però s'ha de solucionar objectivament. Si la Policia Local continua aixecant actes d'aquí ens en sortirem.


Permisos, llicències i inspeccions
A la sessió del Consell de Barri, Puigdomènech ha explicat que estan a l'espera dels resultats de diferents inspeccions fetes per la conselleria d'Indústria i per Bombers de la Generalitat per assegurar que La Bohèmia té en regla tots els permisos, llicències i revisions de seguretat. Segons una revisió feta per una enginyeria, tot i que la llicència del local està en regla, la infraestructura necessita una revisió de la instal·lació elèctrica i dels elements de protecció contra incendis. En una primera visita feta pels cossos de seguretat s'ha determinat que, d'entrada, s'ha de millorar la mobilitat interior i retirar part d'una vegetació que hi ha al local i que podria ser un element perillós davant de foc.

Tot i aquestes accions, els veïns han reiterat aquest dimarts davant els polítics que tot això no farà que se solucioni el principal problema, que és el soroll que ocasionen els clients del local a l'exterior. A més, han volgut deixar clar que l'objectiu no és que La Bohèmia acabi tancant les portes sinó que els veïns puguin descansar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.