Ja es coneixen els finalistes als Premis Ciutat de Sant Cugat 2013


  • Comparteix:

Tornen els premis locals

Tornen els premis locals

Una quinzena de candidatures, entre entitats,associacions i persones individuals, opten als Premis Ciutat de Sant Cugat. D'aquestes, el jurat n'haurà de seleccionar cinc, que seran les guanyadores.

Els finalistes són:

Activitat Sant Cugat: El portal s'està convertint en referent sobre les possibles activitats a realitzar a la nostra ciutat i que acosta a la ciutadania totes les activitats a fer a Sant Cugat, ja siguin de caire popular, municipal o privat.

Agrupament Berenguer el Gran: Per la celebració del seu 60è aniversari. És una entitat d'educació en el lleure, pertanyent als Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya, que té una trajectòria molt important com a entitat dins la ciutat de Sant Cugat i compte amb més d’una vintena de monitors voluntaris, tots ells formats com a monitors de lleure o en procés de formació, que treballen setmana rere setmana amb més d’un centenar de nens i nenes d'entre 6 i 18 anys.

Roger Macaya, Miquel Sierra, José Alejandro Santamaría i Elliot Jiménez: Alumnes de l'Institut Leonardo da Vinci que han estat guardonats, en categoria de batxillerat, amb el primer premi ARGO de treball d’investigació a la modalitat tecnològica amb el projecte 'Desenvolupament d’un dispositiu per recuperar la funció parlpebral', i amb el premi Mobile Learning Award pel vídeo 'Aprenent amb el mòbil'.

Ariane Patout: Escultora florestana que participa en la mostra col·lectiva 'Realité d’un instant' organitzada per la Midnigth Sun Gallery de Morges, a Suïssa, on participen artistes d'arreu del món. Patout és tècnica en pintura i escultura artística, i treballa fusta i bronze.

Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN): És una entitat social amb delegcions a les principals poblacions del Vallès, que aquest 2013 celebra els 20 anys d'oferir serveis de qualitat a les persones amb malalties neurològiques i les seves famílies. Actualment, l'entitat la formen més de 1.300 famílies, 500 usuaris, 40 professionals i més de 200 voluntaris.

Casal de Gent Gran de Mira-sol: És nominat pel seu 20è aniversari.

Club de Rugby Sant Cugat:Nominat pels èxits esportius de la seves categories.

Domènec Miquel i Serra: Per la seva trajectòria cultural, implicat de ple en la difusió del patrimoni monumental tant medieval com del modernisme de la ciutat. Autor i col·laborador de diferents llibres sobre la història de Sant Cugat. Defensor i promotor de la restauració i conservació del Monestir, Casa Abacial i arquitectura modernista. Fundador de la revista 'Gausac'.

Elisabet Franch Moncunill: Va triar la flauta com a instrument i aquest l'ha duta fins al fossat de La Scala de Milà on fa tres anys que toca de primera flauta. Va començar a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat i enguany se li ha concedit el premi Nagahara Flute Contest, el que l'ha permès treballar en el Concerto Pastoral de Suïssa per flauta i orquestra. Ha rebut nombrosos i prestigiosos premis internacionals. Actualment, està tocant amb la Haifa Symphony Orchestra of Israel com a solista convidada en una gira de 38 concerts pels Estats Units i debutarà en recital amb el Haifa Soloists Ensemble a San Francisco el 15 de març al Marines Memorial Theatre

Escola Viaró: El centre celebra el seu 50è aniversari.

Esteve Polls: És nominat per l'exposició als Estats Units i homenatge a Barcelona. El 31è Saló del Còmic de Barcelona, de l'11 al 14 d'abril, l'ha homenatjat amb una exposició dels seus últims treballs en el món del western, el còmic 'El llanero soltario', que ha publicat als Estats Units.

Fila Zero: Fa 25 anys que el grup de teatre, format per 12 membres, es va convertir en una companyia estable de La Unió Santcugatenca. A més, al juny d'aquell mateix any, el grup va fer la primera actuació a la plaça de Barcelona amb el seu primer espectacle de carrer i, a partir d'aquí, han representat més de 80 obres.

Sprint Idiomes:És la primera escola d'idiomes que es va instal·lar a la població. 40 anys després, ha esdevingut referent en el camp de l'ensenyament d'idiomes. Actualment disposen de tres escoles a Sant Cugat i d'una botiga de venda de cursos a l'estranger, en conveni amb British Summer. A més, Sprint Trade fusiona l'experiència en el camp de l’ensenyament amb el món de l’empresa i dels professionals.

Taller Jeroni de Moragas: És una cooperativa d'iniciativa social constituïda fa 40 anys que es dedica a l'atenció de persones en risc d'exclusió social i, especialment, de persones adultes amb discapacitat. L'objectiu principal del taller és que la persona assoleixi el major grau de qualitat en tots els àmbits de la seva vida, facilitant la construcció d'un projecte de vida realista.

Voluntariat per la Llengua: Aquest any ha celebrat el desè aniversari promovent el voluntariat lingüístic entre persones que habitualment parlen català i conversen amb altres que volen agafar fluïdesa.

Els guanyadors dels premis d'aquesta edició es donaran a conèixer a la gala del dilluns 24 de març, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.