El CMSC tanca el 2013 amb un superàvit de 220.000 euros


Temes relacionats

Francesc Cruces: 'El CMSC no pateix cap crisi institucional' (11/mar/14)

Manel Soler: 'El CMSC necessita un president que es mulli' (11/mar/14)

Soler dimiteix de la vicepresidència del CMSC i demana renovar la presidència (10/mar/14)

Marc Dinarès: 'La nova seu del CMSC és la que els socis es mereixen' (26/feb/14)

Marc Dinarés presenta la seva renúncia com a gerent del CMSC (24/feb/14)


  • Comparteix:

Un moment de l'assemblea de socis d'aquest dijous

Un moment de l'assemblea de socis d'aquest dijous

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) va finalitzar el 2013 amb un superàvit de gairebé 220.000 euros, una quantitat que principalment prové de la venda de la seu de la plaça de la Vila. A més, l'entitat preveu obtenir un benefici de més de 21.000 euros en aquest 2014. Pel president de l'entitat, Francesc Cruces, aquests comptes avalen l'estratègia dels últims anys de la junta directiva, molt centrada en l'aspecte econòmic, i donen pas a una nova etapa en què el CMSC es podrà centrar en reptes més esportius i socials.

El CMSC ha celebrat aquest dijous una nova assemblea amb la presència de 30 socis. Una reunió que ha servit per aprovar, amb una sola abstenció, la liquidació dels comptes del 2013. En aquest període l'entitat va obtenir uns ingressos de 1.216.753 euros, provinents principalment de la venda de la seva seu social, ubicada a la plaça de la Vila. En el capítol de despeses consten 996.812 euros. El superàvit, per tant, ascendeix a 219.941 euros.

La reunió també ha servit per aprovar per unanimitat el projecte de pressupostos de 2014. Aquests comptes, que ja s'havien presentat anteriorment, han estat revisats per la marxa de les sòcies de la secció de rítmica en els últims mesos. Les noves xifres preveuen uns ingressos de 729.466 euros i unes despeses de 708.233, amb la qual cosa es preveu tancar l'any amb un benefici de 21.233 euros.

Pel president Francesc Cruces, aquests comptes avalen la gestió de la junta directiva en els últims anys, que s'ha centrat especialment en sanejar els números. Ara, l'objectiu és fer créixer el club socialment i esportivament.

Francesc Cruces

Som un club amb 11 seccions. Ara hem de potenciar l'activitat en aquestes àrees.


Cruces ha descartat que la sortida de gran part de la secció de rítmica impliqui un augment de la quota de socis. El president ho ha justificat explicant que aquesta disciplina del club generava pèrdues econòmiques, i ha afegit que els pares i mares tenien 'massa poder' en la gestió d'aquesta àrea.

Francesc Cruces

La gestió esportiva es basa en tècnics. El model de la rítmica era diferent. Hi havia un grup de pares que tenia un poder molt elevat.


De fet, l'assemblea ha servit per presentar als socis el nou director esportiu del CMSC, Manel González, que també s'ha referit al cas de la secció de rítmica. El nou director apostarà per promocionar aquesta àrea de manera semblant a la d'atletisme, on els responsables de la gestió siguin els tècnics i on les famílies no tinguin un paper tan destacat.

Manel González

Jo penso que el món de l'esport ha d'estar dirigit per tècnics. Els pares no ho poden fer. Com deia aquell, els pares són l'opi de l'esportista.


La nova seu del club, que s'ubicarà al carrer de Sant Bartomeu, ha estat un dels altres aspectes tractats a la reunió. Els socis han pogut de conèixer l'estat de les obres i la proposta dels actes d'inauguració, que tindrà lloc el 26 d'abril. L'assemblea també ha servit perquè el gerent de club, Marc Dinarès, s'acomiadi dels socis. Dinarès, que va presentar la seva renúncia a finals de febrer, serà substituït per Jaume Pujol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.