Hoboken canvia de gestió i reobre el 22 de març com a Teatre Sant Cugat


Temes relacionats

Hoboken reobre aquest divendres amb una oferta diversificada i nova decoració ( 6/set/13)

La gerència d'Hoboken xifra en 15.000 euros el robatori d'aquest dilluns (13/mar/13)

La JNC aplaudeix la posada en marxa de la sala Hoboken ( 9/nov/12)

Les JERC creuen que la sala Hoboken no satisfà les reivindicacions ciutadanes ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

El local continuarà oferint concerts

El local continuarà oferint concerts

La sala de concerts Hoboken canvia de nou de gestió i ara passa a dir-se Teatre Sant Cugat en una nova etapa del local que es donarà a conèixer dissabte de la setmana vinent amb una festa inaugural a les onze de la nit. Amb l'objectiu de convertir-se en un espai on tingui cabuda la major part de la població del Vallès, la sala tindrà un model de negoci amb concerts i sessions de discoteca per a adolescents de 14 a 17 anys, per a majors de 18 i per a joves de més de 21 anys.

La sala Hoboken agafa un nou rumb sota una direcció i un nom renovats. Aquesta és la quarta vegada que el local canvia de mans i l'objectiu dels nous responsables és donar a la població un servei ampli per acollir la major part dels vallesans.

Els concerts seran una de les parts més importants de Teatre Sant Cugat perquè la sala té una sonoritat molt bona que fa que sigui una de les sales millor preparades tècnicament, segons el seu gerent, Ángel Pegenaute.

Ángel Pegenaute

La sala és tecnicament la millor que hi ha en molts quilòmetres perquè té molt bona sonoritat.


A més de concerts, que tindran lloc entre setmana i algunes nits de cap de setmana, els divendres la sala oferirà sessions de discoteca per a joves de més 18 i dissabte a la tarda podran accedir els joves d'entre 14 i 17 anys i majors de 21 a la nit. Els joves del món universitari també tindran un espai reservat les nits d'entre setmana.

La nova direcció de la sala té altres sales com People, situat a la zona hermètica de Sabadell. Encara no es coneixen els concerts però la inauguració de Teatre Sant Cugat serà dissabte de la setmana vinent a les onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.