La 2a pedalada solidària de Dinamiks apadrina la riera de Sant Cugat


Temes relacionats

Dinamiks i Worldcoo busquen 3.600 euros per preservar la riera de Sant Cugat ( 4/abr/14)

Dinamiks: esport, lleure i solidaritat ( 5/nov/13)


  • Comparteix:

Imatge de la pedalada de l'any passat / Foto: Dinamiks

Imatge de la pedalada de l'any passat / Foto: Dinamiks

L'empresa Dinamiks organitza aquest divendres la 2a edició de la pedalada solidària, una iniciativa amb què vol recaptar fons perquè el Consorci del Parc de Collserola pugui conservar la flora i la fauna de la riera de Sant Cugat. L'activitat, que donarà el tret de sortida a les set de la tarda, té la col·laboració de diverses empreses i entitats locals.

La proposta busca apadrinar tants metres com sigui possible per fer el sanejament de la riera gràcies al donatiu dels participants i col·laboradors. L'aportació mínima és de mig euro, ja que és el cost de fer la batuda i neteja d'un metre quadrat de la riera.

El coordinador de l'activitat, Carlos Felipe, ja va explicar a Cugat.cat que a l'entorn de la riera hi ha una gran proliferació d'herbes 'contaminants' i que els diners recaptats poden ajudar a preservar i netejar la zona.

Carlos Felipe

Ens hem compromès amb el parc a recaptar diners perquè vagin a la riera.


Dinamiks ha confirmat la col·laboració de l'hípica Can Caldés, Veri, Activitat Sant Cugat, WorldCoo, Clinic Bikes, la Unió de Ciclistes de Sant Cugat, l'Institut de la Infància, Vallespà i el Consorci del Parc de Collserola. Tota l'activitat se centralitzarà a l'hípica de Can Caldés i està previst que el programa finalitzi a les deu de la nit.

Felipe ha explicat que la intenció és organitzar aquesta activitat cada any i, en cas que sigui possible, impulsar altres propostes solidàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.