Els Castellers incorporen canvis de posicions en l'actuació de Badalona


Temes relacionats

Els Castellers incorporen canvis de posicions en l'actuació de Badalona (16/mar/14)


  • Comparteix:

Els Gausacs en una actuació anterior

Els Gausacs en una actuació anterior

Els Gausacs han estrenat posicions de castells en l'actuació a Badalona d'aquest diumenge, on han carregat i descarregat el 4 de 7 amb i sense agulla i el 3 de 7. Amb aquesta actuació, els Castellers de Sant Cugat han participat en l'inici de la temporada de la colla badalonina Micaco.

Els santcugatencs han actuat amb els Joves de Barcelona i els Castellers de Badalona i han innovat en posicions de tronc, canalleta, baixos i gent de la pinya. La jornada s'ha caracteritzat per la col·laboració entre les colles on els Gausacs han disposat d'ajuda per al coixí dels seus tres castells.

El cap de colla dels camises verdes, Toni Castanyer, ha fet balanç de l'actuació i s'ha mostrat satisfet per la incorporació de noves posicions.

Toni Castanyer

Hem actuat amb els Micacos i la colla jove de Barcelona i hem pogut resoldre l'actuació amb castells de 7 i alhora aprofitar-la per fer algunes estrenes en moltes posicions de castell.


L'èxit en la carregada i descarregada de tots els castells ha animat els Gausacs després de la caiguda del 3 de 8 en l'actuació de la setmana passada en l'estrena de temporada dels santcugatencs. Castanyer ha mostrat la intenció de consolidar els castells de vuit bàsics per anar complicant les construccions.

Toni Castanyer

És una temporada on volem assentar els castells de 8 bàsics, poder treure la torre de 8, que és el castell estrella, i treballar amb molta gent que pugui incorporar-se a castells de 8.


Les properes actuacions del grup apunten innovacions per acabar la temporada amb noves construccions ben assentades. A l'abril els Gausacs viatjaran al País Basc per a donar a conèixer la tradició castellera catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.