Cinc famílies de l'escola Catalunya es beneficien d''Un menjar més'


  • Comparteix:

Alumnes de l'escola Catalunya al menjador / Foto: Escola Catalunya

Alumnes de l'escola Catalunya al menjador / Foto: Escola Catalunya

Cinc famílies vinculades a l'escola Catalunya es beneficien de la iniciativa solidària 'Un menjar més', que aprofita els aliments que sobren del menjador del centre. Es tracta d'una proposta que l'AMPA del centre va engegar el novembre passat i que pretén garantir que les famílies de l'escola amb menys recursos tinguin un plat a taula.

La iniciativa va més enllà de la donació i aprofita els aliments cuinats al menjador per garantir els àpats entre famílies necessitades. D'aquesta manera, aconsegueix oferir als usuaris aliments cuinats, que sense aquest projecte anirien a les escombraries. De fet, en aquests mesos l'escola ha repartit 180 envasos amb entre quatre i sis racions de menjar cadascun.

La membre de l'AMPA Isabel Agara ha explicat al 'Magazín Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa' que per arribar a aquest punt han necessitat mesos de preparació i un prova pilot.

Isabel Algara

Vam engegar aquest projecte per recuperar el menjar que es llença a les escombraries i vam calcular quan menjar sobrava cada dia durant un parell de mesos per veure si valia la pena seguir.


Finalment, i després d'un mes en proves, la iniciativa ha començat a funcionar el novembre passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.