Elisabet Franch: 'És un honor portar el nom de Sant Cugat arreu del món'


Temes relacionats

Ja es coneixen els finalistes als Premis Ciutat de Sant Cugat 2013 (12/mar/14)

Els Premis Ciutat de Sant Cugat ja tenen una llista de 24 candidats ( 4/feb/14)

L'òpera de Verdi i Wagner arriba a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (27/abr/13)


  • Comparteix:

La flautista santcugatenca Elisabet Franch ha estat guardonada amb un Premi Ciutat de Sant Cugat per la seva 'excel·lència musical'. Franch, que va estudiar a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, toca des de fa tres anys com a primera flauta a l'Orchestra dell'Accademia Teatro alla Scala.

Nascuda el 1983, Franch va iniciar els seus estudis amb el músic santcugatenc Josep Ferré a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Més tard va graduar-se a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i va estudiar també al Conservatoire National de Région de Paris. La flautista ha actuat amb l'Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu i el 2010 va traslladar-se a Milà per formar part de l'Orchestra dell'Accademia del Teatro alla Scala.

Una Elisabet Franch visiblement emocionada ha agraït aquest guardó a totes les persones que ho han fet possible, ha destacat els seus inicis a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i ha ressaltat l'honor que representa portar el nom de Sant Cugat arreu del món.

Elisabet Franch

Moltes gràcies a tothom i reitero que és un gran honor portar el nom de la nostra ciutat arreu del món.


Franch ha obtingut diversos reconeixements internacionals com el primer premi de l'International Flute Competition Domenico Cimarosa a Itàlia i el Grand Prize Winner del Nagahara Flute Contest. L'any passat, el flautista irlandès Sir James Galway la va nomenar 'Rising Star 2014'. Actualment, està tocant amb la Haifa Symphony Orchestra d'Israel com a solista convidada en una gira de 38 concerts pels Estats Units, i va debutar en un recital amb el Haifa Soloists Ensemble a San Francisco el 15 de març, al Marines Memorial Theatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.