L'Esbart Sant Cugat reivindica la igualtat de la dona a través de la dansa


  • Comparteix:

Els alumnes d'entre 8 i 11 anys també s'han sumat a la reivindicació amb els seus balls

Els alumnes d'entre 8 i 11 anys també s'han sumat a la reivindicació amb els seus balls

L'Esbart Sant Cugat s'ha volgut sumar per segon any consecutiu als actes reivindicatius amb motius del Dia Internacional de la Dona i ho ha fet amb un espectacle de dansa a càrrec del Cos de Dansa, els Bastoners i el grup juvenil de l'entitat. També els petits han fet la seva aportació a una reivindicació que vol demostrar que cal lluitar per la igualtat de la dona des de tots els àmbits.

Els primers en actuar han estat els alumnes del grup de 8 a 11 anys, que han presentat davant els seus familiars i amics els balls que han estat treballant al llarg d'aquests mesos.

Ja a la nit, els protagonistes han estat els membres del Cos de Dansa, els Bastoners i el grup juvenil, que han volgut fer les seves aportacions a les activitats programades a la ciutat amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Aquest és el segon any que l'Esbart organitza aquesta activitat amb la voluntat de retre un homenatge a les dones, tal i com explica el membre de l'entitat, Quim Pla.

Quim Pla

La idea és fer un homenatge des de l'Esbart a la dona treballadora, i ho fem amb el que sabem fer, que és ballar.


L'objectiu de l'Esbart és seguir donant continuïtat a aquesta iniciativa, que segons explica Pla té bona acollida i és una manera més d'obrir i donar a conèixer l'entitat.

Quim Pla

Volem que cada any vagi venint més gent a aquesta i a totes les activitats.


Els actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona han comptat també amb un concert de música de cambra a càrrec del trio Canela-Raspall-Valle, i continuen aquest cap de setmana amb la doble programació de petit format del Teatre Auditori, que divendres ofereix el muntatge "Cabaret diabòlic" de Beth Escudé, i dissabte l'espectacle "Dones com jo. Heroïnes de Segarra", a càrrec de l'actriu santcugatenca Teresa Cunillé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.