L'Aula d'Extensió Universitària combina ciència i lletres per al proper trimestre


  • Comparteix:

El programa s'ha presentat aquest dimarts

El programa s'ha presentat aquest dimarts

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran combina ciències i lletres de cara el proper trimestre del curs 2013-2014 que comença el mes vinent i s'allarga fins el juny. L'entitat ha presentat aquest dimarts el nou programa d'activitats, que es reparteixen entre l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) i el Sant Cugat Trade Center.

L'Aula continua amb la seva aposta de proposar xerrades que toquin diversos temes i que estiguin protagonitzades per experts de l'àmbit. D'abril a juny, vuit xerrades tractaran la literatura, les matemàtiques, la comunicació, la tecnologia i el cinema, entre d'altres. Les xerrades són els dimarts a dos quarts de sis de la tarda i es reparteixen entre les dues seus on l'entitat celebra els seus actes.

El president de l'entitat, Marc Plens, ha explicat que per configurar el programa es valoren les propostes dels mateixos associats i es té en compte, d'altra banda, l'actualitat. A més, ha dit, també es busquen iniciatives amb un to més lúdic.

Marc Plens

Decidim les propostes seguint dues línies. D'una banda, les enquestes entre els socis i de l'altra l'actualitat. També pensem en activitats lúdiques.


Aquest és el darrer trimestre del curs i el dimarts 3 de juny una conferència musicada posarà el punt final. Serà al Teatre-Auditori i comptarà amb el Lluís Coloma Trio que posarà la música i el mateix Lluís Coloma anirà introduint cada tema amb una explicació.

Les xerrades es complementaran amb dues tertúlies de petit format que giraran al voltant de l'alimentació i la invenció de l'impremta, respectivament. També hi haurà una visita al Monestir de Sant Pere de Caserres i a la Casa Lleó i Morera de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.