Reva Health porta a les farmàcies un invent per corregir les orelles prominents


  • Comparteix:

El producte té l'objectiu de corregir la prominència de les orelles / Foto: Otosick.com

El producte té l'objectiu de corregir la prominència de les orelles / Foto: Otosick.com

L'empresa de productes farmacèutics Reva Health, ubicada a Sant Cugat, comercialitza un corrector estètic per als nadons amb orelles prominents. El producte 'Otosick Bebé' ha estat creat per una mare de Badajoz, Francisca Gamero, i consisteix en dues làmines de silicona que es fixen de l'orella al cap amb adhesius.

La idea de crear un corrector per a les orelles prominents va sortir de Francisca Gamero que, preocupada per la seva filla, una nit li va posar esparadrap per tractar de corregir el problema. D'aquesta manera, Gamero va buscar una solució professional a través de la creació de la seva empresa, Innovaciones Disras, que actualment compta amb 10 treballadors.

Gamero ha explicat en declaracions a Cugat.cat que per impulsar aquest projecte el va presentar a la Junta d'Extremadura i que, a partir de rebre l'interès de diferents centres, el seu producte va acabar arribant a la universitat d'aquesta comunitat autònoma.

Francisca Gamero

Vaig presentar el projecte a la junta extremenya i, a partir d'aquí, diferents centres van anar mostrant interès fins que vam acabar a la Universitat d'Extremadura


'Ortosick Bebé' és un petit adhesiu indolor que manté l'orella en una posició propera al cap de l'infant. Es pot aconseguir a les farmàcies, a més, no requereix d'una prescripció mèdica i pot usar-se a partir dels tres mesos. Amb el suport de les universitats d'Alacant i d'Extremadura, Gamero ha aconseguit crear el producte i comercialitzar-lo.

L'invent va adreçat a nadons però també a adults per tractar de disimular la prominència de les orelles, que afecta un 5% de la població, segons Reva Health.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.