Àlvar Roda substitueix Joan Gaya en la presidència de la Fundació Sant Cugat


  • Comparteix:

Joan Gaya ha estat president aquests darrers 4 anys.

Joan Gaya ha estat president aquests darrers 4 anys.

Àlvar Roda és el nou president de la Fundació Sant Cugat en substitució de Joan Gaya, que ocupava aquest càrrec des de feia més de 4 anys. L'entitat ha renovat la seva junta local, tal i com estableixen els seus estatuts, i enceta una nova temporada amb el repte d'aconseguir aglutinar tots els sectors representatius de la ciutat així com de recolzar i potenciar les diferents entitats que existeixen a Sant Cugat.

Després de més de 4 anys, la Fundació Sant Cugat ha renovat la seva junta en una assemblea extraordinària del seu Patronat. Aquest canvi respon al compliment dels estatuts de la pròpia entitat i també a la voluntat que entrin cares noves al sí d'aquesta fundació.

Així ho ha explicat el president sortint, Joan Gaya, que ha fet un balanç positiu dels quatre anys que ha estat presidint la Fundació, tot i que també ha destacat que hi ha un cert desencís per no haver aconseguit atraure certs sectors de la nostra ciutat al que es pretenia que fos un lloc de trobada plural.

Joan Gaya

És positiva perquè hem fet coses, sobretot el Congrés, però també hi ha un balanç negatiu perquè volem un lloc de trobada plural i no conseguim enganxar prou una determinada gent.


És per això que la nova junta encapçala ara una sèrie de reptes on aquesta pluralitat és un dels eixos principals. Per a l'actual president, Àlvar Roda, cal aglutinar les diferents aportacions que neixen del teixit social i cultural i també treballar per potenciar les entitats.

Àlvar Roda

S'ha d'aglutinar la sabiesa de les persones que engloben el teixit intel·lectual, social i cultural. La fundació també ha de tenir un paper de recolzar les entitats existents.


D'altra banda, la Fundació continua estudiant la possibilitat de fer el Congrés de la Ciutat cada dos anys i no cada quatre, com fins ara, i es planteja també altres projectes com potenciar la primavera de l'art o proposar un debat ciutadà sobre l'Estatut, un cop passades les eleccions del 14 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.