'Amb empenta' promou l'emprenedoria entre els estudiants de la mà d'empreses


  • Comparteix:

El curs vinent els centres educatius de la ciutat tenen al seu abast el programa 'Amb empenta', un ventall d'activitats promogudes per empreses i institucions per fomentar l'emprenedoria entre l'alumnat. Sota la coordinació de l'Ajuntament, el programa es dirigeix a totes les etapes educatives, a professors i a famílies.

El programa 'Amb empenta', que s'ha presentat aquest dilluns, ofereix activitats vinculades al foment de l'emprenedoria entre els estudiants de primària, secundària i universitaris. D'aquesta manera, els centres educatius i els seus professors tenen a l'abast diversos recursos que inclouen sessions, visites a empreses, xerrades, tallers i concursos. El programa també posa a disposició del professorat i de les famílies recursos formatius en l'àmbit de l'emprenedoria.

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha destacat que el valor afegit d'aquest programa és que apropa els centres a les empreses i aquestes es converteixen en un nou agent del projecte de 'ciutat educadora'.

Esther Salat

Apropem l'escola al món empresarial i incorporem la realitat empresarial en el concepte de ciutat educadora.


De fet, el desenvolupament de les diferents activitats recau en empreses i institucions, un fet que el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha destacat com a necessari per arribar més lluny.

Carles Brugarolas

Destaco la proactivitat del món empresarial i del comerç per fer tot això viable. Un ajuntament ho pot promoure, però amb el seu acompanyament es pot arribar més lluny.


La iniciativa té la implicació d'empreses, institucions i fundacions com Junior Achievement, Barcelona Activa, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Universitat i Empresa, Tens Fusta d'Emprenedor i l'Escola d'Emprenedors, entre d'altres.

El programa, ja disponible per al professorat, té nou activitats per a secundària, una per a primària, una per a universitats i sessions de formació per a famílies i professors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.