Els santcugatencs ja poden buscar-se a la gigafoto de la Via Catalana


  • Comparteix:

Santcugatencs, al tram 124 de la gigafoto / Foto: Gigafoto.assemblea.cat

Santcugatencs, al tram 124 de la gigafoto / Foto: Gigafoto.assemblea.cat

Els santcugatencs que van participar a la Via Catalana cobrint gairebé els 6'5 quilòmetres existents entre els trams 124 i 130, a Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, ja poden buscar-se a la gigafoto que ha publicat l'ANC a Gigafoto.assemblea.cat. La web ha patit col·lapses des del moment de la publicació de la imatge, formada per més de 107.000 fotografies, amb 140 instantànies de mitjana per cada tram.

Han estat necessaris vuit mesos de feina per endreçar les més de 107.000 fotografies que van realitzar 800 fotògrafs a la Via Catalana, l'Onze de Setembre passat. La imatge gegant interactiva mostra els 3.500 santcugatencs desplaçats per l'ANC a tocar de la central nuclear de Vandellós.

Els 400 quilòmetres de Via Catalana es poden visualitzar a Gigafoto.assemblea.cat. Els trams que cobria la ciutadania santcugatenca són els 124 i el 130.

Gigafoto. Tram 124
Gigafoto. Tram 130



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.