Cugat.cat dóna els consells bàsics per a la Marxa Infantil i Juvenil


Temes relacionats

La Marxa Infantil i Juvenil aplega unes 1.300 parelles per Collserola ( 6/abr/14)

Cugat.cat repassa la història de la Marxa Infantil ( 6/abr/14)

Sol i temperatures suaus a la 56a Marxa Infantil i la 5a Juvenil ( 6/abr/14)

Cugat.cat dóna els consells bàsics per a la Marxa Infantil i Juvenil ( 6/abr/14)


  • Comparteix:

La Marxa té lloc aquest diumenge

La Marxa té lloc aquest diumenge

Calçat i roba adequada a una activitat de muntanya i portar una cantimplora amb aigua i esmorzar són alguns dels consells que recomana seguir l'organització de la Marxa Infantil i Juvenil. També es recorda que es tracta d'una caminada de regularitat i no d'una cursa, i per tant s'adverteix que s'ha de caminar i no córrer, a més de respectar l'entorn per on transcorre la Marxa.

Amb la inscripció a la Marxa s'entrega tot el material necessari, inclosa l'etiqueta amb el xip electrònic que ha de portar cada parella. L'organització també recorda que cal portar calçat de muntanya en lloc de sabates esportives. També es recomana vestir amb xandall còmode i portar una peça que abrigui i protegeixi del vent, especialment per si hi ha temperatures baixes.

D'altra banda, s'aconsella als participants que portin una cantimplora amb aigua i que aquesta no sigui freda. A més, es recorda als marxaires que haurien de portar alguna cosa per esmorzar perquè hi haurà una pausa a mig matí. També es demana respectar l'entorn natural per on es desenvolupa el recorregut. En aquest sentit, hi haurà contenidors de recollida selectiva als controls de parades per abocar-hi la brossa.

L'organització recomana escoltar la Ràdio de Sant Cugat (91.5FM) o consultar la web de Cugat.cat per seguir el desenvolupament de la Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.