La Marxa Infantil i Juvenil aplega unes 1.300 parelles per Collserola


Temes relacionats

Cugat.cat repassa la història de la Marxa Infantil ( 6/abr/14)

Cugat.cat dóna els consells bàsics per a la Marxa Infantil i Juvenil ( 6/abr/14)

Cugat.cat segueix la Marxa, minut a minut ( 6/abr/14)

Aconsegueix el DVD de la Marxa a la botiga de Cugat.cat ( 2/abr/14)

La Marxa Infantil manté el nombre d'inscripcions ( 1/abr/14)

La 56a Marxa Infantil tornarà a passar per Can Coll, Torre Negra i el Pi d'en Xandri (20/gen/14)

Cugat.cat ofereix una cobertura especial per seguir minut a minut la Marxa (14/abr/13)


  • Comparteix:

Cugat.cat ofereix una cobertura especial de l'esdeveniment

Cugat.cat ofereix una cobertura especial de l'esdeveniment

La Marxa Infantil arriba aquest diumenge a la seva 56a edició amb un recorregut i format similars a l'any passat, que donarà el tret de sortida a les nou del matí al Pla del Vinyet. Unes 1.250 parelles participen en aquesta multitudinària cita local, mentre que unes 40 sortiran a partir de les onze del matí amb la 5a Marxa Juvenil. La Marxa de Regularitat està organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat.

Enguany, hi haurà dos recorreguts, un de 10'5 quilòmetres per a la Marxa Infantil i un altre de 12 per a la Juvenil. La Marxa Infantil està oberta a tots els nois i noies entre sis i 12 anys, mentre que a la Juvenil poden participar joves entre 12 i 15 anys.

Els marxaires es dirigiran cap a Can Coll. L'anada serà per Torre Cendrera, on es farà la pausa per esmorzar, i la tornada per Torre Negra, al contrari que l'any passat, ja que, segons el coordinador de la proposta, Silvano Bendinelli, aquesta zona ofereix espais més amplis per acollir els marxaires quan descansin.

El punt d'arribada també serà la zona de l'avinguda del Pla del Vinyet i el Parc de Ramon Barnils. En el cas de la categoria Juvenil, la ruta de tornada serà una mica més llarga per assolir els 12 quilòmetres.

Bendinelli ha afegit que el resum de la marxa en imatges mostrarà el desenvolupament de la jornada i que la proposta no és una competició, sinó una festa i que s'ha de mantenir així.

Silvano Bendinelli

L'esperit és de festa i no de competició. Ens agradaria que es mantingués així.


D'aquesta manera, la cita mantindrà la seva aposta per celebrar-se només al matí, igual que l'any passat, i tornarà a utilitzar un xip electrònic per controlar els participants.

Tota la informació actualitzada de la caminada es pot seguir aquest diumenge a través de la ràdio de Sant Cugat al 91.5 FM, Twitter i Facebook. Al final de la jornada, Cugat.cat oferirà un ampli reportatge en vídeo de l'esdeveniment amb les millors imatges, que estarà també disponible a la Botiga de Cugat.cat, a www.cugat.cat/labotiga. El mitjà també publicarà les classificacions de la marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.