Tret de sortida a la 56a Marxa Infantil


  • Comparteix:

Moment del tret de sortida

Moment del tret de sortida

La 56a Marxa Infantil ha donat el tret de sortida amb puntualitat a les nou del matí. Les primeres parelles, de les 1.250 que s'han inscrit aquest any, han començat a caminar cap a Collserola des del Pla del Vinyet. La 5a Marxa Juvenil sortirà a partir de les onze del matí.

La multitudinària cita local organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat compta amb un recorregut i format similars a l'any passat. Enguany, hi haurà dos recorreguts, un de 10'5 quilòmetres per a la Marxa Infantil i un altre de 12 per a la Juvenil.

Els marxaires es dirigeixen cap a Can Coll. L'anada és per Torre Cendrera, on es fa la pausa per esmorzar, i la tornada per Torre Negra, al contrari que l'any passat, ja que, segons el coordinador de la proposta, Silvano Bendinelli, aquesta zona ofereix espais més amplis per acollir els marxaires quan descansin.

El punt d'arribada també serà la zona de l'avinguda del Pla del Vinyet i el Parc de Ramon Barnils. En el cas de la categoria Juvenil, la ruta de tornada serà una mica més llarga per assolir els 12 quilòmetres.

Bendinelli ha afegit que la proposta no és una competició, sinó una festa i que s'ha de mantenir així.

Silvano Bendinelli

L'esperit és de festa i no de competició. Ens agradaria que es mantingués així.


D'aquesta manera, la cita manté la seva aposta per celebrar-se només al matí, igual que l'any passat, i torna a utilitzar un xip electrònic per controlar els participants.

Tota la informació actualitzada de la caminada es pot seguir aquest diumenge a través de la ràdio de Sant Cugat al 91.5 FM, Twitter i Facebook. Al final de la jornada, Cugat.cat oferirà un ampli reportatge en vídeo de l'esdeveniment amb les millors imatges, que estarà també disponible a la Botiga de Cugat.cat, a www.cugat.cat/labotiga. El mitjà també publicarà les classificacions de la marxa.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.