El Taller Jeroni i Marta Martí reben avui els premis del Rotary Club


  • Comparteix:

El Taller Jeroni de Moragas i Marta Martí, premiats pel Rotary

El Taller Jeroni de Moragas i Marta Martí, premiats pel Rotary

El Taller Jeroni de Moragas i la presidenta local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), Marta Martí, rebran aquest dissabte els premis Venus i Paul Harris que atorga el Rotary Club. L'entrega dels guardons tindrà lloc a la Masia Can Ametller, seu de l'entitat, a les nou de la nit durant la 23a edició de la Nit Rotària.

En el cas del Taller Jeroni de Moragas, que ja va rebre un Premi Ciutat de Sant Cugat, el Rotary vol premiar la implicació d'aquesta associació amb les persones amb discapacitat i les seves iniciatives per oferir-los una sortida laboral. La gerent de l'entitat, Cristina Monteagudo, ha celebrat aquesta distinció i ha agraït el reconeixement de la funció que el taller tira endavant.

Cristina Monteagudo

Estem molts contents i satisfets amb aquest premi. El Rotary és una institució molt arrelada. Aquest reconeixement de la nostra funció ens reconforta.


A més, el Rotary també vol reconèixer la dedicació de Marta Martí a l'hora de treballar per a la ciutat i recollir fons per a la lluita contra el càncer. Martí s'ha mostrat molt agraïda amb el reconeixement i ha destacat que hi ha molt poques dones que l'hagin obtingut.

Marta Martí

Estic molt contenta de rebre aquest premi. Sóc la quarta dona que té el Paul Harris de Sant Cugat.


La 23a edició de la Nit Rotària també servirà per acomiadar Miquel Villagrasa, que d'aquí a unes setmanes cedirà la presidència a Jesús Ruiz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.