Un incendi en un taller mecànic acaba amb un ferit lleu


  • Comparteix:

El ferit ha estat traslladat a l'Hospital la Vall d'Hebron.

El ferit ha estat traslladat a l'Hospital la Vall d'Hebron.

Un ferit lleu és el resultat de l'incendi que s'ha produït aquest matí al taller de cotxes Cecauto Servicar de la Baixada de l'Alba de la nostra ciutat. L'incendi, que s'ha originat per una deflagració, ha estat controlat ràpidament per 3 dotacions dels Bombers, però ha provocat cremades de segons grau al 10% del cos d'un dels operaris. El jove, de 26 anys, ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on evoluciona favorablement.

L'incendi ha començat a quarts de nou del matí, quan el propietari del taller i un dels operaris estaven arreglant un vehicle. Durant la reparació, ha estat necessari retirar el dipòsit de benzina del cotxe, i per motius que encara es desconeixen, s'ha produït una deflgració que, en contacte amb el combustible, ha provocat el foc. Així ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana Jaume Tubau, que s'ha desplaçat fins al lloc dels fets.

Jaume Tubau

Estaven reparant un vehicle i han hagut de treure el dipòsit de benzina. Després hi ha hagut una deflagració i en contatce amb la benzina, ràpidament ha fet que el foc agafés.


El foc ha cremat un dels operaris, de 26 anys, que en aquell moment aguantava el dipòsit de benzina, i que ha patit cremades a la mà i al braç. El jove ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona on segons sembla, evoluciona favorablement. Escoltem la cap de guàrdia de Bombers de la Regió Metropolitana Nord, Mercè López.

Mercè López

Hi ha hagut un ferit amb creamdes de segon grau a un 10% del cos, i s'ha cremat un vehicle i un parell més s'han vist afectats. Per sort, no ha arribat a la fusteria del costat.


En veure el fum i les flames, els veïns de la zona s'han espantat i molts han sortit de casa seva, fins i tot en pijama. I és que el fet que l'incendi s'hagi produït en un taller de cotxes feia patir pel risc d'explosions i també hi havia la por que les flames arribessin a la fusteria del costat.

Finalment però, el foc s'ha controlat ràpidament. Tot i que inicialment s'havien desplaçat 10 unitats de bombers, finalment només han intervingut 3 unitats en les tasques d'extinció. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat també 2 ambulàncies i efectius de la policia local.

Ara cal esperar els informes dels pèrits, dels bombers i de la policia per determinar les causes de la deflagració i avaluar els danys, tot i que el propietari del taller, Pere Canals, ha afirmat que els danys materials no el preocupen i ha lamentat els danys personals produïts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.