Els locals de la plaça Pep Ventura ofereixen tapa i cervesa per 3'5 euros


  • Comparteix:

Toni Cuadrillas és copropietari del Casablanca

Toni Cuadrillas és copropietari del Casablanca

Els restaurants i entitats de l'entorn de la plaça de Pep Ventura uneixen forces per donar a conèixer l'oferta gastronòmica i cultural de la zona i ubicar l'espai en el mapa social local. La primera acció ha portat als restaurants a oferir cada dimecres una tapa amb cervesa a 3'50 euros. L'últim dimecres de mes el vi de Vins Noé substituirà la cervesa.

Fa poques setmanes, nou locals de la plaça de Pep Ventura i els voltants van decidir impulsar aquesta activitat per atreure els santcugatencs, ja que consideren que actualment la zona no crida prou l'atenció dels ciutadans. La Cultural, l'Ateneu i els restaurants Kitsu, El Punt, Pompeia, Casablanca, El Celler d'en Medir, El Molí i Heura són els comerços participants.

En declaracions a Cugat.cat, el gerent d'El Celler d'en Medir, Robert Garcia, ha assegurat que les activitats que fins ara han fet a la plaça han funcionat bé i que, per tant, els restauradors esperen amb aquesta nova iniciativa aprofundir l'oferta cultural i gastronòmica de l'indret.

Robert Garcia

Les últimes experiències ja van funcionar molt bé. Es tracta d'aprofundir en l'oferta de la plaça de Pep Ventura que és molt petita i acollidora


D'altra banda, el copropietari del Casablanca, Toni Cuadrillas, ha explicat que actualment els costa cridar l'atenció dels santcugatencs perquè s'acostin a la plaça i els seus voltants.

Toni Cuadrillas

Ens vam trobar un dia i vam decidir posar la plaça al mapa. El client potser es limita als carrers principals i no surt d'aquest recorregut


La iniciativa va arrencar dimecres passat i l'objectiu és mantenir la proposta tant de temps com sigui possible. De fet, Cuadrillas ha afegit que també els agradaria organitzar més endavant activitats culturals com a complement.

L'oferta de tapa més beguda té lloc des de dos quarts de nou del vespre fins a dos quarts d'onze. La intenció, ha explicat el copropietari del Casablanca, és que els visitants passin per diversos espais per tastar les propostes culinàries de cadascun i canviar cervesa per vi l'últim dimecres de mes. Els vins anirien a càrrec de Vins Noé tot i que també està previst que hi puguin participar altres cellers. A més, els comerciants de la plaça de Pep Ventura tenen previst per a la diada de Sant Jordi una promoció de vins i roses amb un concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.