Les pastisseries locals mantenen les vendes de mones dels últims anys


  • Comparteix:

Les mones de Pasqua resisteixen amb força tot i la crisi econòmica. Les pastisseries locals han mantingut els preus d'aquestes figures tradicionals, que van dels 30 euros les més senzilles fins a uns 100 les més elaborades. Els padrins santcugatencs gastaran una mitjana d'entre 50 a 60 euros per pastís.

Entre les peces preferides pels infants, s'hi troben les centrades en el futbol, que són les que més triomfen any rere any. Altres figures que s'estilen són les relacionades amb Hello Kitty, 'Bola de Drac' i 'Cars'.

La treballadora de la pastisseria Turull Lourdes Nieto ha destacat a Cugat.cat que les mones que més agraden a la quitxalla són les que estan de moda en l'actualitat, com princeses per a les nenes i pilotes de futbol, per als nens.

Lourdes Nieto

Les mones que triomfen més són les dels personatges del moment. Princeses per a les nenes, i pilotes i l'avió de 'Cars' per als nens.


De la seva banda, l'encarregat de la Pastisseria Dolç Yann Duytche ha explicat que els santcugatencs responen molt positivament a les tradicions i que, per tant, les vendes de mones no s'han vist afectades per la crisi.

Yann Duytsche

Per a les diades i dies tradicionals la gent sempre s'anima i mai no falla


A banda dels grans temes de moda les pastisseries santcugatenques també ofereixen creacions pròpies més tradicionals com animals disfressats, ous de Pasqua i paisatges fets íntegrament de xocolata.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.