Torna una nova edició de l'escola de pares i mares


  • Comparteix:

Alumnes de l'escola l'Olivera

Alumnes de l'escola l'Olivera

L'escola de pares i mares torna una vegada més amb quatre propostes de xerrades i tallers a disposició de les famílies santcugatenques. El nou programa, que començarà el 14 de maig i s'allargarà fins el dia 27 del mateix mes, és fruit de les aportacions de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), els centres educatius i el consistori i té l'objectiu d'oferir mètodes i tècniques per donar suport en l'educació dels fills.

Les primeres xerrades arribaran el dimecres 14 de maig. Serà una sessió doble. La primera començarà a dos quarts de sis de la tarda a l'escola Collserola i estarà dirigida a pares i mares amb fills d'entre tres i 12 anys. La conferència, sota el títol de 'Pantalles...educatives?' anirà a càrrec del professor de disseny de jocs i autors de llibres i articles sobre jocs i joguines, Oriol Ripoll. La segona s'iniciarà a les set de la tarda a la Casa de Cultura i tractarà sobre els ajuts universitaris i, per tant, d'interès per a les famílies amb fills a batxillerat. L'oferirà Pere Pardo de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca.

La següent cita serà el dimarts 20 de maig. Serà una xerrada-tallers sobre lectura a càrrec de Sonia Gómez, llibretera del Pati de Llibres. La proposta, sota el títol de 'Llegim junts', començarà a les set de la tarda a la Casa de Cultura i anirà destinada a familiars amb fills entre els tres i els 12 anys.

L'última proposta arribarà el dimarts 27 de maig. Serà una xerrada-taller que porta per títol 'Et sonen els números? Relacions entre música i matemàtiques'. A partir de les vuit del vespre, l'escola l'Olivera acollirà aquesta cita on es construirà un instrument senzill per posar en pràctica una fórmula. Les famílies amb fills entre els tres i els 12 anys podran participar a la sessió, que anirà a càrrec de l'enginyer i músic Xavier Gallego.

Escola de pares i mares

Es tracta d'un programa formatiu que persegueix promoure les habilitats educatives de pares i mares, i treballa diferents aspectes que afecten la infància i l'adolescència.

El programa està format per xerrades a càrrec d'especialistes de diversos àmbits que es reparteixen entre equipaments municipals i els mateixos centres educatius. Les propostes estan obertes a tot el públic i són fruit d'aportacions de famílies, escoles i professionals santcugatencs.

Les inscripcions s'han de fer a través de l'adreça formacioparesimares@santcugat.cat o bé trucant al Servei d'Educació municipal al 93.565.70.00.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.