El pas de vianants soterrat de l'estació millorarà el seu aspecte i l'accessibilitat


  • Comparteix:

Aspecte de l'accés que es millorarà / Foto: Google Maps

Aspecte de l'accés que es millorarà / Foto: Google Maps

L'Ajuntament preveu millorar l'accessibilitat i l'aspecte del pas subterrani que uneix la plaça de Lluís Millet amb el carrer d'Andana i el passeig de Valldoreix, a l'entorn de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Arran de queixes veïnals i d'usuaris, el consistori està enllestint un projecte que confia poder començar a donar forma aquest estiu.

D'una banda, es vol millorar la rampa d'accés al pas des del passeig de Valldoreix, ja que molts dels usuaris han criticat l'excessiva inclinació en algun tram. La remodelació rebaixarà aquesta inclinació i modificarà la mida de les escales, que també ha acumulat crítiques.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat a Cugat.cat que la intenció és allargar la sortida al passeig de Valldoreix per aconseguir fer més suau el pendent. Els murs no es tocaran i l'accés tindrà una rampa central i escales a les bandes

Cristina Paraira

Donarem un pendent més suau allargant la sortida del passeig de Valldoreix. Farem una rampa central i mantindrem escales als costats i no tocarem els murs.


De l'altra banda, també s'està treballant per millorar l'aspecte de la zona del túnel. En aquest espai hi ha converses entre l'Ajuntament i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per trobar una manera d'embellir la zona. Sobre la taula hi ha la possibilitat d'arranjar les rajoles malmeses i cobrir les parets amb vinils. Aquests podran incorporar motius de campanyes o promocions del mitjà de transport o bé relatius a propostes turístiques de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.