Chico Whitaker inaugurarà les 11es Jornades de Biosensibilització a la ciutat


  • Comparteix:

L'economista Chico Whitaker / Foto: Raimond Spekking

L'economista Chico Whitaker / Foto: Raimond Spekking

El cofundador del Fòrum Social Mundial Chico Whitaker inaugurarà les 11es Jornades de Sensibilització dissabte vinent amb una conferència sobre un nou paradigma de convivència planetària. La xerrada també servirà per cloure el 3r Seminari Internacional sobre paradigmes de convivència planetària, en què participen els santcugatencs Arcadi Oliveres i Victòria Camps.

L'activista social brasiler Chico Whitaker visitarà Sant Cugat per oferir una ponència sobre la responsabilitat col·lectiva i la justícia social. Whitaker, que va rebre el Right Livehood Award el 2006, estarà acompanyat del sociòleg Cándido Grzybowski, que parlarà de la biocivilització i la capacitat per canviar l'escenari actual. Aquesta ponència servirà per escalfar motors de cara a les 11es Jornades de Sensibilització, que organitza Imago amb la col·laboració de Cugat.cat i que tindran lloc a la tardor.

La directora d'Imago, Sandra Campos, ha explicat que els dos ponents són personatges carismàtics i de trajectòria internacional, que aportaran una reflexió sobre la temàtica de les jornades.

Sandra Campos

Són dos personatges internacionals que ens ajudaran a aprofundir en la reflexió sobre la biocivilització.


La xerrada també tancarà el 3r Seminari Internacional sobre paradigmes de convivència planetària que se celebra aquesta setmana a Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.