Avui es completa la segona fase de l'operació sortida


  • Comparteix:

La segona fase de l'operació sortida preveu la sortida de 390.000 vehicles /Foto: ACN

La segona fase de l'operació sortida preveu la sortida de 390.000 vehicles /Foto: ACN

Aquest divendres a les tres de la tarda està previst que finalitzi la segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa i que preveu el desplaçament de 390.000 vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona des d'aquest dijous. El Servei Català de Trànsit (SCT) tancarà un operatiu en el qual participen més de 1.800 agents dels Mossos d'Esquadra i començarà a preparar el dispositiu de retorn previst per diumenge a partir de les dotze del migdia i fins a les dotze de la nit de dilluns.

El director del SCT, Joan Josep Isern, ha reiterat el missatge de prudència i ha reclamat la 'màxima atenció' als conductors a l'hora d'afrontar els seus desplaçaments de vacances. El responsable de l'ens ha tornat a recordar la importància de no combinar alcohol i conducció, de mantenir els vehicles en bon estat, de portar sempre els sistemes de seguretat passiva com el cinturó, el casc i els sistemes de retenció infantil, i d’evitar distraccions com la manipulació de la ràdio i el GPS.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.