L'Ajuntament busca l'entesa amb sales privades per programar música local


Temes relacionats

El Trona reclama a ritme de metal i punk-rock un espai musical ( 6/abr/14)

Dissidència Sònica certifica la mort del projecte de sala de concerts pública ( 2/abr/14)

Les JERC acusen Joventut d''estafar' els joves amb la sala del concerts (25/mar/14)

El conveni entre Ajuntament i els gestors de la sala de Can Solà s'ha extingit (18/mar/14)

Hoboken canvia de gestió i reobre el 22 de març com a Teatre Sant Cugat (13/mar/14)


  • Comparteix:

Anterior edició del Trona

Anterior edició del Trona

El consistori manté converses amb la sala El Siglo i el Cafe Belgrado per mirar d'arribar a acords que permetin la programació de grups de música local als seus escenaris. Ho ha explicat el regidor de Joventut a Cugat.cat, on ha defensat l'aposta per la música que es fa a Sant Cugat a través de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

Segons ha explicat Raül Grangé, l'extinció del conveni amb la Sala Hoboken no ha deixat desatesos els grups de música locals. El responsable de l'àrea de Joventut ha assenyalat que la programació de la XCCP, que inclou el sis equipaments municipals repartits per tot el municipi, és una via per promoure les bandes locals.

En paral·lel, Grangé ha explicat que sobre la taula hi ha diverses opcions de futur que passen pel nou conveni signat amb La Unió i les converses obertes amb espais de titularitat privada. Aquestes negociacions busquen, ha dit Grangé, augmentar la presència de la música amb segell santcugatenc a les seves programacions.

Raül Grangé

La Unió no la teníem, això ens obre moltes possibilitats. També estem en converses amb El Siglo i Cafe Belgrado per intentar algun acord perquè siguin espais pels grups locals.


Una altra actuació que segueix aquest objectiu és la insonorització de la sala annexa del Casal de TorreBlanca. Grangé no ha concretat una data per aquesta adequació, però ha assenyalat que suposarà un espai més per a la música en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.