L'Oficina Jove donarà resposta a totes les necessitats del col·lectiu a partir de juny


  • Comparteix:

L'Oficina Jove s'ubicarà a la masia Torreblanca / Foto: Google Maps

L'Oficina Jove s'ubicarà a la masia Torreblanca / Foto: Google Maps

L'Oficina Jove, que vol donar servei als santcugatencs de 14 a 30 anys, entrarà en funcionament finalment al juny al Casal de TorreBlanca. En aquests moments s'està treballant en la digitalització del seus serveis perquè siguin accessibles a través d'Internet i d'aplicacions mòbils com ha explicat a Cugat.cat el regidor de Joventut, Raül Grangé.

La intenció de l'Ajuntament és que aquesta oficina sigui una finestreta on els joves de la ciutat puguin fer tots els tràmits i accedir a tota la informació que necessitin. L'espai físic ja està adequat a aquesta funció, però ara s'està treballant, segons Grangé, en els sistemes que permetin tenir tot el ventall de serveis a la xarxa. En un principi la intenció era engegar el servei al febrer.

L'oferta d'aquesta oficina ha de donar resposta als santcugatencs de 14 a 30 anys. Això fa, segons el responsable de l'àmbit, que el ventall informatiu i de tràmits sigui molt ampli, ja que s'espera atendre situacions molt variades.

Raül Grangé

Sovint al parlar de joves es pensa en esports i música i és així. Però hi ha molts joves que ja són pares i tenen altres necessitats.


Raül Grangé ha explicat que resta a l'espera que el Consell de Joves de la ciutat redacti els seus estatuts que, segons ha dit, és a punt de ser una realitat. El responsable de l'àrea ha refermat el seu compromís amb aquest organisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.