L'empresa santcugatenca Mas Gourmets ofereix botifarres de roses


  • Comparteix:

Botifarres de roses elaborades amb flors ecològiques / Foto: ACN

Botifarres de roses elaborades amb flors ecològiques / Foto: ACN

L'empresa Mas Gourmets, amb seu a Sant Cugat, aposta per la innovació en la diada de Sant Jordi i ofereix botifarres de roses. El producte està elaborat amb flors ecològiques comestibles i aigua de roses.

Mas Gourmets busca l'explosió de sabors al paladar i aconseguir la sensació d'estar menjant una rosa. El conseller delegat de l'empresa, Jordi Mas, ha mostrat aquesta voluntat d'innovació i ha explicat a l'Agència Catalana de Notícies alguns dels elements utilitzats per dur a terme el procés culinari.

Jordi Mas

Sempre ens agrada oferir novetats. Per Sant Jordi ja fa cinc anys que introduïm la botifarra amb pètals de rosa. És una rosa comestible que s'introdueix dins amb aigua de roses pel sabor.


L'empresa ofereix aquest producte des del 2007 i fins ara ha anat ampliant el seu ventall amb diferents tipus de botifarres i embotits. Els aparadors de les botigues que l'empresa té a Catalunya i Madrid estaran decorats amb motiu de la diada i mostraran la varietat de productes elaborats especialment per a Sant Jordi.

Es tracta d'una aposta de Mas Gourmets per incentivar la compra d'aliments amb flors, que és poc coneguda. D'altra banda, Mas Gourmets també porta la festivitat de Sant Jordi amb aquest producte al Mercat de San Miguel de Madrid.

Durant la resta de l'any, l'empresa ofereix altres innovacions com la truita de patates embotida i botifarres amb tòfona o ceba caramel·litzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.