La 2a pedalada solidària de Dinamiks apadrina la riera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la Pedalada de l'any passat

Moment de la Pedalada de l'any passat

L'empresa Dinamiks organitzarà el 2 de maig la 2a edició de la pedalada solidària, una iniciativa amb què vol recaptar fons perquè el Consorci del Parc de Collserola pugui conservar la flora i la fauna de la riera de Sant Cugat. L'activitat, que donarà el tret de sortida a les set del vespre, té la col·laboració de diverses empreses i entitats locals.

La proposta busca apadrinar tants metres com sigui possible per fer el sanejament de la riera gràcies al donatiu dels participants i col·laboradors. L'aportació mínima és de 50 cèntims, ja que és el cost de fer la batuda i neteja d'un metre quadrat de la riera.

El coordinador de l'activitat, Carlos Felipe, ja va explicar a Cugat.cat que a l'entorn de la riera hi ha una gran proliferació d'herbes 'contaminants' i que els diners recaptats poden ajudar a preservar i netejar la zona.

Carlos Felipe

Ens hem compromès amb el parc a recaptar diners perquè vagin a la riera.


Dinamiks ha confirmat la col·laboració de l'hípica Can Caldés, Veri, Activitat Sant Cugat, WorldCoo, Clinic Bikes, la Unió de Ciclistes de Sant Cugat, l'Institut de la Infància, Vallespà i el Consorci del Parc de Collserola. Tota l'activitat se centralitzarà a l'hípica de Can Caldés.

Felipe ha explicat que la intenció és organitzar aquesta activitat cada any i, en cas que sigui possible, impulsar altres propostes solidàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.