El 'Xocolata per tutti' fa de padrí aquest Dilluns de Pasqua


  • Comparteix:

El programa sorteja mones d'una desena de pastisseries locals

El programa sorteja mones d'una desena de pastisseries locals

El veterà programa 'Xocolata per tutti' torna aquest Dilluns de Pasqua per sortejar 12 mones d'una desena de pastisseries locals.Un any més Cugat.cat i els establiments locals exerceixen de padrins dels oients de l'espai radiofònic, conduït per Joan Vallvé i que s'emet aquest dilluns de deu del matí a una del migdia.

Per aconseguir una de la dotzena de mones que han preparat les pastisseries locals, els ciutadans han de participar en directe en aquest ja tradicional programa de Setmana Santa i superar les proves que els proposi Vallvé.

El programa també servirà per anunciar els guanyadors del concurs d'Internet, que durant aquests dies ha amagat diverses mones entre les notícies de Cugat.cat.

'Xocolata per tutti' és el concurs més veterà de Cugat.cat i enguany compta amb la col·laboració de les pastisseries Sàbat, Petritxol, La Lyonesa, El Fornet de l'estació, Pastisseria Masnou, Vallès Pa, El Fornet d'en Rossend, Forn de Pa Jaume Valls, Turull i Santaglòria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.