'Xocolata per tutti' i les pastisseries regalen una dotzena de mones


  • Comparteix:

Cugat.cat i les pastisseries locals han fet de padrins dels santcugatencs

Cugat.cat i les pastisseries locals han fet de padrins dels santcugatencs

El programa de Cugat.cat 'Xocolata per tutti' i les pastisseries han regalat aquest Dilluns de Pasqua una dotzena de mones. L'espai radiofònic i una desena d'establiments locals han tornar a exercir de padrins, entre el centenar de participacions que ha registrat el programa més veterà de la ràdio de Sant Cugat.

Fa més de 30 anys que 'Xocolata per tutti' sorteja mones entre els seus oients i els lectors de Cugat.cat. Enguany, el programa ha registrat un centenar de participacions, que el conductor de l'espai, Joan Vallvé, ha agraït.

Joan Vallvé

Ha anat molt bé, han estat un centenar de participacions. Hem fet proves, preguntes i hi ha hagut els tradicionals comodins.


Enguany el programa ha tingut la col·laboració de les pastisseries Sàbat, Petritxol, La Lyonesa, El Fornet de l'estació, Pastisseria Masnou, Vallès Pa, El Fornet d'en Rossend, Forn de Pa Jaume Valls, Turull i Santaglòria.

Els guanyadors han estat Marta Llorens, Pere Roig, Teresa Giménez, Cinta Duaris, Judit González, Montse Mané, Gerard Camps, Dario Núñez, Marta Oliver, Francesc Aguilà, Maria Luz Coello i Roser Puig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.